kokyar nasminan doğum yaptıktan sonra merak ediyorum izleniminizi bende 30 haftalık oldum doktor aynı inşallah çok güzel geçer
nasminan kokyar mutlaka söyleyeceğim bugüne kadar gayet iyiydi herşey umarım ameliyata öyle geçer , doktor bey çok özenli ve her konuda kusursuzluk istiyor , 2 günde bir olduğum şehirde nts çektirmemi istiyor beğenmiyor tekrar istiyor :))
Aysenurkeser mor_menekse1 bende pazartesi doktorla çayı muayenesi olup suni sancı ile vajinal doğum deneyeceğiz eğer olmazsa sezeryana döneceğiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağ Salim hayırlı şekilde kavuşuruz
mor_menekse1 ahaha1212 canım nasılsın bebek hareketlerin nasıl aktif mi her zmanki gibi bna bugün bir sesiz geldi Çarşamba Sezeryan günü ama sesizligi korkuyu beni aynıyız senle
ahaha1212 mor_menekse1 çok hareket yok ara ara hissediyorum korkutma kendini yerleri dar artık normal
ahaha1212 mor_menekse1 siz isim düşündünüzmü 💐😂 biz hala kararsısız defne dedik çok koyan varmış 🥴ilk kızımın adı mihra yeni doğacak olanada miray olsun diyorum eşim beğenmiyor
mor_menekse1 ahaha1212 mihra ve Miray çok güzel uyuyor aslında bende baya kararsız kaldım Defne Berren Doğa Arya isimleri arasında ama büyük ihtimalle Arya koyacağiz aşırı kararsızım dediğin gibi ben beğeniyorum eşim yok diyor o söylüyor benim içime sinmiyor