mor_menekse1 Ne durumdasınız aynı gün olan var mı merak ettim tam kaç Hf olacaksınız o gün ? korku heycan ikinci sezeryanim olacak benimde kız mı erkek mi geliyor 😍😍
oznur1605 mor_menekse1 Ay ben varım 37+4 olacağız ilk doğum ve erkek çok heyecanlı streslı gerginım bütün duygular var 🙄
anonim2208 mor_menekse1 Ayy benim de 28 Ocak saat 15:00 da. İkinci sezaryenim olacak. Kızımı kapıda bırakmak ve ne yaşayacağımı az çok bilmek biraz ürkütüyor 😅 ama hamilelikte artık yoruyor bi doğursam diyorum artık 🥹🥲
mor_menekse1 oznur1605 yaa ilk olunca :)) sağlıkla gelsin benimde ikinci kız geliyor az kaldı gerim gerim geriliyorum ikizlerimi bırakıp gitmenin şeyi üstümde galiba düşünmekten yatamıyorum bir yandan da bitsin diyorum kolaylıkla doguralim 38+5 olcagiz o gün
Cinarsaitinannesi oznur1605 ilk doğumsa neden erken oluyor doğumun bebek önden mi gidiyor benim 3. Hamilelik 39+2 de gün verdi doktor kilosu haftasıyla uyumlu kız bebek benim ki
oznur1605 mor_menekse1 Aa siz gene tecrübelisiniz ilkide sezaryandı sanırım nasıldı ben bılemedıgım için daha çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
mor_menekse1 oznur1605 ewt sezeryandi korkulacak birsy değil ya dua edelim hersy yolunda gitsin ilk başına ne gelcek bilmeyimce daha rahat oluyor şimdi tecrübe korkutuyor 🥹😄
oznur1605 Cinarsaitinannesi Sancı çıktı evet kılosu 3300 gram bugün gittik bugün tarih verdi birde ciğer geliştirici iğne yaptılar valla aslına bakarsanız bende tam anlayamadım
mor_menekse1 nasminan ya demi çok zor artık yatmak kalkmak dönmek eziyet bnce zamanı ya doguralim biz :))) bebiş erkek mi
Cinarsaitinannesi oznur1605 Anladım hayırlısı olsun sancı varsa bebek doğum kanalına girmesini istemiyor doktorlar o yüzden o haftaya gün vermiştir aslında erken değil gelişimi maşallah iyimiş
mor_menekse1 anonim2208 aynen öyle benimde aklımda birakacagim ikizlerim var insAllah sağlıkla kavusalim 😍🤲
kokyar nasminan doğum yaptıktan sonra merak ediyorum izleniminizi bende 30 haftalık oldum doktor aynı inşallah çok güzel geçer
Merdem63 Benmde ikinci gebelık 28 inde bende sezeryan olacam 37+3 oluyorum o zmn korku heycan hepsı war 🫠