safiyekaraca31 Nur_58 evet çok var tanıdığım o şekilde kalan yorumları okudum da genellikle sabah ilk idrarla çok doğru sonuç alırsın inşallah vardır haber edersin 💐 benimde adetime 7 gün var bu ay çok umutluyum ama söz verdim kendime geçmedikçe yapmiycam diye😂
Nur_58 safiyekaraca31 ilk hamileliğimde böyle olmamıştım plansızdı ama Şuan planlı olduğu için çok daha stres yaptım sanki günler geçmiyor gibi 🙈 umarım hepimizin gönlüne göre verir Rabbim ❤️💐 Yarın sabah yapıp haber edeceğim 😊
safiyekaraca31 Nur_58 yok yapmadım aslında yapacaktım ama bir türlü yapamadım akışına bıraktım bundan bir kaç ay önce yapmıştım olmamıştı bu ay rahim filmi çekildim bakalım inşallah adet olmam🥹💐
Nur_58 Hatice_ozbay benim daha 5 gün var ve meraktan bayılacağım daha önce tecrübe etmedim yani regl öncesi test doğru sonuç verir mi diye İlk hamileliğimde reglim 6 gün geçmişti ondan sonra dedim galiba ben hamileyim öylelikle test yaptım ve öğrendim Ama bu planlı ve heyecanlı 🤦🏻♀️😂😂
Hatice_ozbay Nur_58 benimde ilk gebeliyim bende tes yapmaktan korkuyordum ama güzel haber alınca insan mutlu oluyor
Nur_58 Bir1kelebek psikolojik mi bilmiyorum ama kasık ağrım var ve göğüs hassasiyeti var Oğluma hamile olduğumda da ben regl ağrısı sanıyordum meğer yerleşme ağrısıymış Belki psikolojik olarak böyle hissediyorum bilmiyorum 🙈
smyyy95 buketdeniz19 kaset test 6 gün öncesini çıkartır mı kızlar sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı
buketdeniz19 smyyy95 silik gözüküyor fakat testin bozukta olabilir canım çünkü ortada kırmızılık var kaset test 6 gün öncesini göstermez ama erken gebelik testinde belli olur onunda markası bulabilirsen awox ile dene yanıltmıyor genelde ben onunla çok silik öğrenmiştim
selenhuseyin buketdeniz19 keşke bu kadar emin konuşmasaydın bizzat kendim yaşadım reglime 8 gün kala erken gebelik testinde 6 gün kala da kaset testte gördüm çizgiyi, adetten hemen sonra yumurtlama görmüş olabilir