duygunisa eslem2121 bende emin olamadım artık günümün geçmesini bekleyeceğim canım 3 gün var duruma göre tekrar test yapcam 🌸
duygunisa mystery94 gerçekten mi ben kafayı yediğimi düşünmeye başlamıştım çünkü ışığa tutunca hayali bir çizgi görünüyor ama resim çekerken net olmuyordu
duygunisa serka gerçekten mi umutlanmak istemiyorum ama bende öyle hissediyorum canım inşAllah hamileyimdir 🤲🥰 beni çok mutlu ettiniz Allah razı olsun 🌸
mystery94 duygunisa ay asla çıkmıyor bide saat 11 gibi verdim öğle arasından sonra mı baktılar ne bu kadar yaa saat 5 oldu resmen e nabızı yenilemekten fenalık geldi
mystery94 duygunisa 31 inde olmuştum cnm. En son doktor 28 de kan ver diyodu ben bu hafta vereyim dedim erken dedi bana ama dayanamadım verdim yğkselir mi ki :((
duygunisa mystery94 tabiki Yükselir canım hiç stres yapıp moralini bozma bazen doktoru dinlemek lazım geç döllenme olabilir bazen kan testinde çıkmaz biraz daha beklemelisin🌸🥰
duygunisa mystery94 sende sağolasın canım benim moralini bozma herşey güzel olacak İnşAllah hayırlısı ile bekleyelim 🤲🌸🥰