duygunisa https://mutluresim.com/images/2026/01/23/X4NgXP.jpg Kızlar açılıyor mu bilmiyorum teste bakınca görünmüyordu sonra tekrar testin içini açtım baktım ışığa tutunca hayali bir çizgi görünüyor ama ben yine emin olamadım günümün geçmesini bekleyeceğim
duygunisa mystery94 yükledim bakar mısınız ama resimde görünmüyor ben ışığa tutunca hayali bir çizgi gördüm ama net değil
duygunisa Celebi1 adete 3 gün var erken gebelik testi yaptım dünkü kaset testi o daha netti bu ışığa tutunca hayali bir çizgi görünüyor
duygunisa Celebi1 yükledim bakar mısınız ama resimde belli görünmüyor bende ışığa tutunca anca gördüm ama hayali bir çizgiydi
Celebi1 duygunisa göremedim ama ışık tutup çizgi gördüyseniz mutlaka kan verir netleştirirsiniz en azından
duygunisa buketdeniz19 adetime 3 gün var dün kaset test yaptım onda net çıktı erken gebelik testi ışığa tutunca hayali bir çizgi görünüyor ben bile zor gördüm neyse günümün geçmesini bekleyeceğim
duygunisa mystery94 gerçekten mi resimde görünmüyor diye düşünmüştüm ben ışığa tutunca anca gördüm silik çıktı hayali
duygunisa serka gerçekten mi umutlanmak istemiyorum ama bende öyle hissediyorum canım inşAllah hamileyimdir 🤲🥰 beni çok mutlu ettiniz Allah razı olsun 🌸
duygunisa mystery94 gerçekten mi ben kafayı yediğimi düşünmeye başlamıştım çünkü ışığa tutunca hayali bir çizgi görünüyor ama resim çekerken net olmuyordu
duygunisa eslem2121 bende emin olamadım artık günümün geçmesini bekleyeceğim canım 3 gün var duruma göre tekrar test yapcam 🌸