Mlssa Adkut Adetim 3 gün gecikmişti iğneden sonraki 17.gündü pozitif çıktı. Yine de gün olarak değil de yaklaşık 1 hafta gecikmeyi bekleyin derim doktorum öyle söylemişti bana
uyankedos1 Adkut canım ben adetime 6 gün kala yaptım çok çok silik çıktı 3 gün sonra tekrar yaptım daha belirgindi sonra zaten birdaha yapmadım ve 10 gün sonra hastaneye gittim ikizdi. 6. Haftama kadar ikizdi 8. Haftada teke düştü kesenin biri kayboldu hiç kanama vs yaşamadım şuan 11 haftalık devam ediyor gebeliğim.
Ayguns 15 günü geçmeli. Çünkü çatlatma iğnesinde bthcg hormonunu içeren bi madde oluyormuş 15 gün dolmadan önce test yaparsanız yanıltıcı olabilir. Ben 19. Günümde yapmıştım iyice adetimin gecikmesini beklemiştim test yaptığımda iki çizgide kopkoyuydu. İnşallah sizde aynı sonuçlara ulaşırsınız ❤️
Mihra Adkut klomenden kaç gün sonra ipne oldunuz acaba doktor kaç kez kontrol etti yumurtaları bende olcam da henüz olmadım
Beyra0212 Adkut kuzum bende çoğul okur diye endişeleniyorum ama aman olsun dedim yeter ki olsun da. Ben 4 Mart’ta oldum iğneyi. Adete 5 gğn var sabırsızlanıyorum. Ağrın sancın var mı?
Adkut Mihra hımm benim iki yane olmuş biri 17 mm biri 19 mm. Salı günü de iğne oldum. Hayırlısı artık. Siz ne zamandır istiyorsunuz
Adkut Beyra0212 sadece belim ağrıyor. Ne gelirseAllahtan diyorum ama gönlüm tekten yana. Sizinvar mı ağrı
Beyra0212 Adkut aynen öyle ben de o düşüncedeyim. Benim klomen kullandığım da da iğne yaptırdığımda da çok ağrım oldu ama çok şükür geçti 10 gün oldu iğne yaptıralı etkisi kalmadı. Bende sabırsızlanıyorum test için
Adkut Beyra0212 ben bel ağrısı dışında hiçbir ağrı Yok. İğneyi yaptırdığım günün akşamı bir sıkıntı bastı anlatamam