starey En ilginç tiksindiğiniz şey ne hanımlarr :) benim sıvı sabun ve bu tiksinmeler geçiyormu kalıcı olarak kalıyor muu
hllvrl starey ben de beyaz sabun kokusundan nefret etmiştim şu an 33 haftalık hamileyim hala nefret ediyorum
Selim_Alparslan starey Diş macunu . Ilk gebeligimde tiksindim sonrasında da devam etti . Ikinci gebelikte de ayni şekilde. 7 yildir dişlerimi fırçaladıktan sonra kusuyorum. O yuzden aç karnına fırçalamak zorunda kaliyorum.🤮
Es07 starey Aaa ama gebelikte ne önemli şey su İçine 1 dilim limon,nane,tarçın falan at içmeye çalışmasın
starey Es07 evet öyle yaparak nefesimi tutarak içmeye çabalıyorum ve hamilelikten önce suyu çok seven çok içen birisiydim
Es07 Herkeste aynı olmuyor cnm Bazısı hiç midesi bulanmadan,tiksinmeden geçiriyor bu süreci Bazıları doğana kadar kusuyor benim gibi
starey cumcumberci ay bende bende en çok bunu merak ediyorum doğumdan sonra geçtimi içmeyi seven biriyim çünkü ömğr boyu bırakmak istememiştim 🥶
Es07 starey yudum yudum 3 litre içiyorum ben tüm gün Kilonuza göre her 25 kiloya 1 litre şeklinde içmeliyiz Bebek için çok önemli su
starey cumcumberci bu beni üzdü hayatta bir zevkim vardı oda gitti 🥶 eşime evde bile içtiryorum kokusu üstüne siniyo diye kıyafet değiştirtiyorum inşallah böyle kalmaz yoksa çok büyük sorun 😖
Es07 starey Kaç kiloysanız ona göre su miktarı artıyor 50 kg iseniz 2 litre 75 kg iseniz 3 litre 90/100 ise 4 litre kadar içmek
starey korkmazelif sucuk yeme dedi bana doktorum benımde canım cekıyo ama düşününce iğreniyorum 😣 bugün 9+6 yım sağ belim ağrıyor böyle bir durum yaşadınız mı