parildayanyildiz2 Kitappsever_1 Allah yardımcın olsun kolaylıkla girip çıkarsın bebişine kavuşursun inşallah🤲🏻
Kitappsever_1 Havin49_ ciğer geliştirici vurdular cnm şimdi yarın tekrar vurucaz dedi o zmn doğum bugün olmaz mı
badeninkardesi Kitappsever_1 küveze girmez merak etmeyin. Salıda beni alıyorlar sezaryene. 37+2 oluyorum. Kolestazım var benimde
Kitappsever_1 anonim51 benimde sancım var cnm bana bugün doğum olur dediler ama şimdi ciğer geliştirici vurdu yarında vurucaz dedi belki yarın alırlar doğuma anlamadım
anonim51 Kitappsever_1 kaç haftalıksınız acaba bana alttan baktılar açılma yok dedi iki defa nts cekti düzenli sancı çıktı ama ben hissetmiyorum alttanda bakınca açılma olmayınca gönderdiler
Kitappsever_1 Havin49_ yok ya bana vurdular öğlen 2 de geldiler ameliyata alcakti yoğurt yedim gizlice onu soyledim akşam alcaz dediler bekliyorm şimdi 😭
Havin49_ Kitappsever_1 çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın Cnm benim bebeklerim de küvezde Allah ın izniyle çıkacaklar güçlü kuzular onlar
Kubraa06 Kitappsever_1 inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini haftası iyi gibi geldi bana 36+4 doğurmuştum bende kövöze girmedi inşallah seninkide girmez
Kitappsever_1 Kubraa06 teşekkür ederim inşallah tek istediğim küveze girmemesi birazdan doğuma alincam😭
Kitappsever_1 anonim51 benimde açılmam yok sancım var ztn 31 den beri vardı birazdan fln doğuma alacaklarmis 36 diye hesaplıyorlar bilmiyorum her biri bı ölçüm söylüyor
Kitappsever_1 badeninkardesi teşekkür ederim canım 36 hafta dediler bebeğe solunum sıkıntısı çekti sonradan getirdiler
zehraulger3838 Kitappsever_1 hiç korkma canım benim oğlum 35+1 de geldi kuveze girmedi benle beraber odaya geldi seninki 36+5 olmuş biseyxik olmas sen strese girme