Kitappsever_1 Kızlar bilen biliyor kolestaz nedeniyle kontrole geldim yine tansiyon yüksekti artık bırakmadılar çok korkuyorum inşallah bebek küveze girmez dua edin lütfen 2. Sezeryan inşallah genel anestezi yaparlar yine 😭
Mehlika_ Kitappsever_1 rabbim yardımcın olsun canım vardır bir bildikleri hem senim hem nebinin sağlığı için. İnşallah güzel geçer 😍 kaçıncı haftadasın
elifardaelie Kitappsever_1 Rabbım yardımcın olsun kolay geçsin inşallah inşirah suresi ve rabbiyesir oku kendine 🌸🩷
Havin49_ Kitappsever_1 bebeğinizde bi risk varsa genel anestezi vermiyorlar Cnm benim de bebeğimin kalp atımı bozuldu doktor genel çok tehlikeli spinal yapıcam dedi ve spinal oldum çokta kolay geçti ve gönlünü ferah tut inşallah kaç haftalıksın
Kitappsever_1 Mehlika_ normalde 35+4 diye hesapliyordk şimdiye kadar ama bebek 36+5 diye hesaplandi kilosu gelişimi iyi dendi inşallah küveze girmez of ağlamaktan ölcm şimdi
bahar6734 Kitappsever_1 ağlama canım çok şükür çok erken değil.stres yapma Allah’a sıgın kolaylıkla geçsin inşallah
Fizikcifizik Kitappsever_1 zamanı gayet iyi neden ağlıyorsunuz. Bende 37 de sezeryan oldum. Bundan bisi yok
zehraulger3838 Kitappsever_1 hiç korkma canım benim oğlum 35+1 de geldi kuveze girmedi benle beraber odaya geldi seninki 36+5 olmuş biseyxik olmas sen strese girme
Kitappsever_1 bahar6734 inşallah şimdiye kadar küçük diye hesaplıyordk çünkü bu anda gelişimi iyi dedi doktor
Fizikcifizik Kitappsever_1 korkma arkadaşım Allah ne güzel bir nimet nasip etmiş. Duanı et hic kafaya birsey takma.
Kitappsever_1 Fizikcifizik wala insanın elinde olmuyor ki işte haklisnz bebeğe kavuşacam ama hayırlısı olsun
Kitappsever_1 Havin49_ ciğer geliştirici vurdular cnm şimdi yarın tekrar vurucaz dedi o zmn doğum bugün olmaz mı
anonim51 Kitappsever_1 bende bugün 37 haftalık oldum muaneye geldim yatışa aldılar direk düzenli sancı çıkıyor galiba yatış yapacakalr
Kitappsever_1 anonim51 benimde sancım var cnm bana bugün doğum olur dediler ama şimdi ciğer geliştirici vurdu yarında vurucaz dedi belki yarın alırlar doğuma anlamadım