anneadayii__ Tetanoz aşısı oldunuz mu, sağlık ocağından aradılar aşı için bilgim yoktu sizler oldunuz mu
Yazmelegi_ anneadayii__ evet ben oldum. Hem arayıp bilgi verdiler hemde ilk gebeligimi söylediğim de izlenim aşı tarihleri vs vermişlerdi
Yavrum21 anneadayii__ iki gebeligimdede oldum bi sorun yaşamadım sadece kolum ağrıdı oda oluyormuş normalde
yildiz93 anneadayii__ kişiden kişiye değişiyor etkisi sağlık ocağından arayıp çağırdılar beni de hem izlem yaptılar hem aşı. Bende kol ağrısı yaptı gece uyumakta zorlandım koluma buz uyguladım ağrısını çok hafifletti. 3 güne geçiyor merak etme.
Zeyyynn Ben dün aşı oldum en son 12 yıl önce yaptırmıştım diye tamam dedim ama keşke olmasaydım beter etti beni kol ağrısı,ateş,titreme,baş ağrısı sabaha kadar uyumadım halen daha devam ediyor
mom_51 Haftada benide arayıp yaptılar kuzu. Hatta 22 de aradılar grip olduğum için 1 hafta bekledik öyle yapıldım. Tek tetanoz değildi benimki boğmaca defteri tetanoz karmaydı. Daha önceki gebeliklerimde 4 doz tetanoz olduğum için tek doz karma yeter dedi hemşire. Evet bana da ateş basması kol ağrısı yaptı ama o kadar da dayanılmayacak değildi. Sadece sol kolum 2 gün boyunca ağrıdığı için soluma yatamadım. Her bünyede farklı yan etkileri oluyor bu aşıların. Diğer gebeliklerimde bu sıkıntıyı yaşamamıştım ama bu gebeliğimde yaşadım
bsrbrkysr184_ anneadayii__ ilk gebeliğimde 2 doz oldum bunda 1 doz vuruldum ama çok korkarak vuruldum çünkü tetonoz beni çok etkiliyor kişiden kişiye değişir tabi kolum çok ağrıyor halsizlik baş ağrısı fln yapıyor 🤒