QueenBahar_ aybike2212 benim dr sordum kabul etmedi Riske atmak istemiyorlar Doktorumdan çok memnunumdum Geçen gün kontrole gittim tahini çıkmış şuan gitmiştir bile 🥲
aybike2212 QueenBahar_ ay hadi ya sizin için kötü olmua umarım gönlünüze göre bir domtor bulursunuz benim özeldeki doktorum deneriz dedi ama devleti de denemek istiyorum açıkçası
Kubragocer bsya bende 13+5 haftalık hamileyim bende Ispartanin ilçesinde oturuyorum en son ikili test için Isparta şehir Hastanesi’nde yaptırdım sonuçlar için yine gideceğim acaba hangi doktora takiplisiniz ve memnun musunuz
bsya Kubragocer Hülya Toyran Sezik e gidiyorum ilgili bir doktor ilk kez gittim ama haftaya tekrar gideceğim şimdilik memnunum tavsiye üzerine gittim bende özeldeydi devlete geçmiş
incei yagmurum3001 siz hangi doktorlara gittiniz? Normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz? Benim 2. Gebelik normal istiyorum
yagmurum3001 incei benim ilkm normal doğum oldu devletde epidural vurdurdum kötüde gecmedi ama şimdi niyeyse özelde istiyorum devletde ceyhan taş delene gidiyorum siz?
parildayanyildiz2 edaysima60 o hastanedeki bazı doktorları biliyorum ama onu duymadım kaç haftalıksın
incei yagmurum3001 doğumunuza kim girdi? Memnun kaldınız mı peki devlet hastanesinden? Ben devlette Emine demet Demiraya gidiyorum. Özelde bir kez özgür koçak’a gittim. Yarın da dilek Kalkan a gideceğim
edaysima60 parildayanyildiz2 mustafa bey geleli 9 ay olmuş ben şu an 35 haftalığım normalde devlette doğum yapacaktım sonrasında ufak bişeyler çıkınca medikale gittim orda herşey normal dediler yarım saat sonra gop’a gittiğimde bebeğimin suyunun az olduğu söylendi devletteki doktorda sonra aynı şeyi söyledi bende gopta takipli kaldım 😊 az kaldı bakalım 2. Doğumum olacak ama sanki ilk kez dopum yapacak gibi heyecan korku panik sevinç bütün duygularla içeyim 🤭
eylulahsenn babyou ben aslında özel istemiştim de. Malum fiyatlar 😀 Mardin devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim. Doktorumdan da çok memnunum.
oznalk semosderler2 bu hangi hastane acaba fiyatlar aşırı uçuk değil mi bizim muayene ücreti 1500 doğum her şekilde 40 bin
semosderler2 oznalk bağcılar Medipol mega hastenesinde , kızımda da aynı doktorda doğum yapmıştım yeni bir doktor aramak yerine kendisi ile devam etmek benim için daha iyi o yüzden bizce sorun yok 🙃
mutlubalik buse666_ Gaziantep anka hastanesi Prof dr Ayşe Güler e gidiyorum memnunum yılbaşından önce muayene ücreti 1300 dü
zeyham_6 Lapsodi Dr.murat gökhan kınaşa gidiyorum şimdiye kadar 1 kere gittim kontrole bu hafta 2.kontrol için gidicem ama çok memnun kalmıştım ilk muayeneden ilgi ve alakası çok güzeldi muayene ücreti ise 1900₺ ödemiştik
sdc zeyham_6 ben akşam mesajlarıma cevap vermediği için onu bıraktım ozan kuzuya gidiyorum çok ilgili bi doktor tavsiye ederim