yoncahan dileksunaa_98 ay maşallah 🧿 Baya var çizgii. Allah bağışlasın evlatlarınızı. Çıktı mı beta sonucunuz?
dileksunaa_98 yoncahan yok sabah verdim kan ı ama bugün çıkmaz sanırım pazartesiye kalır gibi geliyor bana
dileksunaa_98 Cimcime30 gerçekten istemezseniz oluyor pes edince düşünmeyince oluyor Rabbim kucağınızı doldursun inşallah dua edicem sizin için 🤲🏻❤️
yoncahan dileksunaa_98 aa nerde verdiniz ki öğleden sonra hemen çıkıyor aslında ya da acilden verince 2 saate e nabıza işliyorlar 🤭 siz yine e nabızı kontrol edin
dileksunaa_98 yoncahan sağlık ocağına verdim kuzum ya gece 12 den sonra yada yarın öğlen çıkarmış ama bu test markası çok yalacı pozitif veriyormuş sevincim kursağım da kaldı
dileksunaa_98 Test yalancı pozitif vermiş days comfort yaptım şimdi bembeyaz negatif insanların hayalleri ile oynuyorlar
yoncahan dileksunaa_98 aaaa nasıl yani ya bildiğin vardı nasıl yalancı pozitif verebilir şikayet et hemen
nehiraras Cimcime30 üstüne düşmeyince oluyo benmde ilk gebelik olmafı olmadı amaan dedim ya acelem ne uğraşmıyorum dediğim ay olmuştu. Biraz hobi edin kendine üstüne düşme bu gerçek bir psikolojik savaş
ildemblcc Kızlar merhaba adetime 2 gün var daha sabah test yaptım 15 dk sonra falan silik çizgi çıktı nasıl görsel yükleyebilirim bakar mısnız