anon123 Kızlar çift rahimliyim ve akıntı sandığım şey meğerse suyummuş. Hastane yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne vuruldu. Enfeksiyon takibi yapıyorlar sürekli. Bu kadar erken doğurup bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı
Deletedmom_8793 anon123 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğiniz zamanında ve sağlıkla doğar benimde akıntım çok fazla siz nasıl anladınız 29+4 olduk biz
olmazmiolabilir333 anon123 Allah yardımcın olsun 🤲🤲 sağlık versin Allah sizi üzmek istemem ama başka bir belirti oldu mu şu an bende riskliyim ondan soruyorum korkuyorum anlamam diye
Havin49_ anon123 benimde 29 haftalık geldi 31 haftalık doğum yaptım bebeklerim küvezde 8 gündür inşallah Allah’ın izniyle sağ Salim çıkıp gelicekler inanıyorum
Busrasisman anon123 geçmiş olsun en azından 32-33 haftaları görürsünüz inşallah 🙏 bende 24+2 de doğum yaptım bebeğim kronolojik olarak 1 buçuk ay sonra 1 yaşına girecek
anon123 Deletedmom_8793 dün akşamdan beri su şeklinde akıntım geliyordu ama dediğim gibi akıntı sandım. Sabah işe gittin tuvalette kat kat peçete koyuyorum her gidişimde ıslaktı. Su bildiğiniz. Chatgpt ile yazıştım biraz o hemen git doktora dedi ama gidemedim mesaimi bitirdim sakin kalmaya çalıştım suyum değildir diye düşündüm ama sonra doktora geldim test yaptı gelen şey suyummuş. Rahim ağzım açılmış. Hemen hastane yatışı iğneler serumlar derken bu durumdayım işte
anon123 olmazmiolabilir333 başka belirgin bir belirtim yoktu. Tekmeleri canımı çok acıtıyordu Nstde sancım çıktı. Sanırım onlar kasılmaymış. Allah hepimize bebeklerimizle birlikte sağlık sıhhat versin tez vakitte
anon123 Havin49_ evet inşallah tez vakitte sağlıklı bir şekilde kavuşacaksınız bebeklerinize. Peki tüm suyunuz bir anda boşalmış mıydı yoksa benimkisi gibi akıntı şeklinde mi geliyordu
Havin49_ anon123 alıntı şeklinde Cnm ilk boşaldı sonra hep az az geldi 15 gün perinat da yatağım 31. Haftamda yoğun kanamam oldu bebek kalp atımları bozuldu
eed21 Sağlıkla kavuşursunuz hiç korkmayın. Çok daha küçük haftalarda Doğan bebişler var. Umarım biraz daha bekler miniğiniz 🌹
nisan0 Sızıntı nasıl oluyor acaba ? Az az mı bende şimdi uyanınca iç çamaşırım ıslaktı kaç gündür ıslanıyorum bildiğiniz ama çok değil yani az az 28+4 üm bende erken doğum riskim var birde bu başıma gelirse diye korkuyorum ya kokusu var mıydı ? Rengi falan
anon123 nisan0 rengi yok bildiğiniz su. Kokusu çamaşır suyunu suyla karıştırıp seyreltmiş gibiydi. Aklıma hiç amniyon sıvısı olabileceği gelmediği için görece geç gittim. Siz hiç beklemeyin