safiyekaraca31 rumusella yaaa çok üzüldüm vallahi rabbim yardımcın olsun şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim kolaylık versin canım
minigiminannesi03 rumusella amin inşallah ama yarın kan verecem korkum var ilk kan testi değerler düşük geldi bana
rumusella buketdeniz19 ameliyatta sağ tüpümü almak zorunda kalmışlar. Göbekten 3 yerden girilmiş. Biraz ağrım var onun dışında çok şükür Raabim beterinden korusun
rumusella brfn2110 ameliyatta sağ tüpümü almak zorunda kalmışlar bebek iyice büyüdüğü için. Onu da patolojiye göndermişler göbekten kapalı üç delik açılmış biraz ağrım var onun dışında çok şükür bu halimize. Rabbim beterinden korusun. Kimseye yaşatmasın 🙏
rumusella senaryo allah razı olsun çok amin raabim isteyen herkese hayırlı kolay ve sağlıklı hamilelik nasip etsin
rumusella anneyim01 Allah razı olsun 🙏🥹 çok teşekkür ederim, Her şerde vardır bir hayr ayetini söyleyene imanımız var hamdolsun. Rabbim sorgulatmasın. Vardır bir hikmeti🥹🌸 çok teşekkür ederim
rumusella Esma006 amiin amiin amin inşallah 🙏 allah razı olsun çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etme inşallah
rumusella cansel67_ doktorda aynısını söyledi. Olur nasıl olursa insta falan takipleşelim inş🙏🌸🥹 çok yaxı yazamıyorum ellerim kollarım çok kötü şiş artık. Sürekli kan kan🥹
rumusella havva_5 çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim. Amiin Amiin inşallah 🌸🙏 vardır bir hikmeti, yiyecek lokması yokmuş kuzumun
rumusella rainbowdash aynen öyle beterin beteri var derler rabbim korusun. Yiyecek lokması yokmuş kuzumun. Nasip rabbimin verdiğinde bir vermediğinde bin hayr vardır🙏 hikmetli Rabbim hayırlısnı sağlıklısını kolayını versin inşallah
rainbowdash rumusella amin canım inşallah sen sağlıklı ol ona şükret Rabbim tekrar nasip etsin en güzel şekilde 🙏💕
rumusella cansel67_ yazı yazdım ama onay bekleniyor diyor üstünde anlamadım🙏 onaylanınca yazıyı görürsün canım benim. Yoksa tekrar yazarım inşallah🌸
cansel67_ rumusella insta kullanıcı adını yazdım burdan bir şey gelmedi. İnstagramdan takip edebilirsin. Hatta tekrar yazayım @canselgunesisik_