rainbowdash rumusella amin canım inşallah sen sağlıklı ol ona şükret Rabbim tekrar nasip etsin en güzel şekilde 🙏💕
cansel67_ rumusella insta kullanıcı adını yazdım burdan bir şey gelmedi. İnstagramdan takip edebilirsin. Hatta tekrar yazayım @canselgunesisik_
rumusella cansel67_ geç gördüm biraz ağrım var da elime telefonu alamadım. Şimdide uyuyamıyorum ağrıdan dedim bakara suresini dinleyeyim ne zaman böyle olsa rahatlatır uyurum çok şükür
minigiminannesi03 rumusella amin inşallah ama yarın kan verecem korkum var ilk kan testi değerler düşük geldi bana
rumusella minigiminannesi03 daha küçük olduğundandır yükselmiştir inşallah🙏 kuzenimde 51 le öğrenmişti. Şimdi maşallah 6 aylık hamile. Sizinki de öyledir bence🙏🌸 Rabbim hayırlı sağlıklı kolay güzel evlatlar nasip etsin
rumusella minigiminannesi03 çok üzüldüm canım benim🥹 Rabbim bir daha nasip etsin mutlu haberlerle yüzünü güldürsün inşallah🌸 sağlıklı sıhhatli afiyetli hayırlı evlatlar nasip etsin..🥹🥹
minigiminannesi03 rumusella amin inşallah anlamaya kalmadan sürekli düşük yapıyorum buradaki doktorlar fazla ilgilenmiyor Türkiye’ye gelince oradaki doktorla gorusecem inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz