edannnnur kubracyln evet ben şu an aynı durmu yaşıyorum hastaneye yattım ciğer geliştirici oldum şu an 3 günde bir takibe gidiyorum
deryakurtulus kubracyln Benim de azalmış, muhtemelen beklenenden 15 gün erken doğuma gireceğim bu yüzden. Sizi de erken doğuma alabilirler çok azalmışsa.
Moz kubracyln ben bugün devlete gittim ilk kez gittiğim bi yerde bana dedi ki sağ solda su azalmış arkaya birikmiş havuç suyu iç deveci armudu ye dedi şok oldum.Kendi dr um ve başka bi devlete göre suyum iyiydi
kubracyln edannnnur benide bugün yatırdılar antibiyotik tedavisi başladılar ciğer geliştirici yaptılar 🥺 kaç haftalıksınız ? Suyunuz geliyor mu bir de
kubracyln edannnnur benim sızıntı varmış 🥹 31 haftağız daha inşallah çıkartırlar durur biraz daha büyür
Deletedmom_8793 kubracyln onu bilmiyorum ama 1 kilo oturup yiyemeyeceginiz için suyunu içmek daha mantıklı
nisan0 Sızıntı nasıl oluyor acaba? Renk, koku, miktar nasıl oluyor bende bu sabah uyandıgımda iç çamaşırım ıslaktı ama böyle 2-3 parmak kadar yani tamamı değil
kubracyln nisan0 hiçbişekilde anlamıyordum bende çok terliyorum onun la karıştırdım sandım ama bugün özel bi test varmış onu yaptırdık sızıntı yokmuş haftalık kontrolle taburcu ettiler çok şükür
kubracyln Moz farklı olabiliyor ultrasyonlar üç hafta önce benimde iyiydi suyu takip etmekte fayda var