Deletedmom_878 nil777 bende 3 gibi bakıyordum 2 gündür 4 te bakıyorum 4 daha iyi gibi.kız koyu görünce gece de baktım daha silik çıkıyor bende valla
nil777 Deletedmom_878 acaba sıvımı fazlaydı. Biri de şey yazmış 22.00 den sonra çıkmıyor LH düşüyor. Benimde kafam Allak bullak 😂 artık erken gebelik testim çift çizgi diye bu konuları konuşmak istiyorum 😂oyunun bu aşamasında kaldık üst tura geçmeliyiz
Deletedmom_878 nil777 senin var mı testin fotosu bakalım günümüz aynı muhtemelen yumurtlama aynı olur gibi
nil777 Deletedmom_878  Bu dün. Bugunu birazdan çekerim yukarıda kaldı. Çıkınca onu atarım.
Deletedmom_878 nil777 dün akıntım vardı ama olduysa gece pik oldu sabaha silikleşti bide öyle ihtimal var 9.30 da gece en koyu halini gördüm işte pik değil ama.sabaha pik olur dedim daha silik gördüm inan şaşırdım 😀
nil777 nil777 ben düzenli bir defter tutmuyorum bakıp fotosunu telime çekiyorum hemen bir de 10 dk sonrası sonuca da bakmıyorum ilk 10 dk ya bakıp geçiyorum
Deletedmom_878 nil777 ben 15 dakika bakıyorum çünkü 10 15 dakikasına bakın yazmışlar 15 dakika bakıp yapıştırıyorum işte 15 dakikada en koyu şöyle oldu oda dün
Deletedmom_878 xxR4bia aşkım o dündü işte bugün sabah pik olur dedim 12 de yaptım silik çıktı ya gece pik oldu çatladı yada olmadı hiç.
nil777 Deletedmom_878 ya ama işte bu testine de ikna olamıyorum çünkü ben yani Lapoquick test yaparken bildiğin kopkoyu görüyordum. Bir de bu innovitayi bu forumda çift çizgi halini paylaşanlar var gerçekten tam çift çizgi olabiliyor
xxR4bia Deletedmom_878 tam çatlama silikliği de olmamış daha ya yarın yine silik çıkmaSa geçmemiştir inşallah günü
nil777 nil777 ama bir de şu durum var benim testlerde baya silik ilerliyor belki bazı testlerinde Max o koyulugu mu veriyor 😂
Deletedmom_878 nil777 evet evet kesinlikle benim bu gördüğüm pik değildi ama çok yakındı o yüzden değerlendirmedim öğlen yaparım pik olur sanıyordum öğlen yaptım ki daha silik ben şok oldum
nil777 nil777 ben bir bakayım benim ya yarın ya cumartesi bence bu iki tarihten birinde pikim olur. Bakalım benim test ne kadar koyuluk vericek
nil777 Deletedmom_878 senin dün test saatlerin ne. İlk testi saat kaçta yaptın koyuluk nasıldı. Akşam yaptığın test koyuydu zaten onun saati kaçtı. Yani gün içinde piklesip ertesi öğlene bitmiş olabilir mi hesaplayalım
Deletedmom_878 nil777 aşkım sizinki daha iyi silik gider koyu olunca anlarsınız benimki başından belli koyu olarak gidiyor ama pik olacak kadar koyu değil silikte değil daha zor 🤷♀️