nil777 Deletedmom_878 görmedim henüz 🥹🥹 yani bu innovita testi aldım bu ay. Teste yabancıyım ama silik ya. Normalde Lapoquick yapmıştım onda test control cizgisinden çok koyu oluyordu anlıyordum
Deletedmom_878 nil777 ya bende innovita bide döngümüz sat aynısı postuma bakarmısın testlerim var bir koyu bir silik çok stres yaptım
nil777 Deletedmom_878 benim testler seninkine göre silik. Senin kamera ışığından mı bilmiyorum ya da bekletip mi fotoğrafını çekiyorsun acaba o yüzden mi koyu duruyor üst üste olan foto varsa atsana
Deletedmom_878 nil777 yok hayır 15 dakika yapıyorum çekiyorum ama tüm olan testler illaki gün güne olduğu için onlar eski ama tek olanlar ilk 15 dakika
Deletedmom_878 nil777 şu 17. Gün ilk 15 dakika o toplu halde attığım durduktan sonra kuruyunca koyulaştı
Deletedmom_878 xxR4bia aşkım bu durmuş hali o en alttaki ilk 15 dakikada çok silikti kuruyunca öyle oldu
nil777 Deletedmom_878 uff o zaman catlamis anlamina gelir . Yarın yine dene yine silikse geçmiş demektir . İnsallah degerlendirdin
nil777 nil777 bir de ben görüyorum gece de test yapıyorlar atmışlar hep. 2 saat susuzlukla bence bu gece de bir bak istersen. Sonra yarın 16.00 gibi bakarsın. Ben bu ay 16,00 gibi bakıyorum ovulasyon testlerine
Deletedmom_878 nil777 of hiç sorma hiç bişey anlamadım bugün sabah değerlendirdim dün değerlendirmedim üst üste sperm kalitesi düşer diye.ama diğer çizgi net olarak 15 dakikada hiç koyu görmedim.ama başından belli testlerim koyu gidiyor anlam veremedim neden acaba
Deletedmom_878 nil777 bende 3 gibi bakıyordum 2 gündür 4 te bakıyorum 4 daha iyi gibi.kız koyu görünce gece de baktım daha silik çıkıyor bende valla
Deletedmom_878 nil777 senin var mı testin fotosu bakalım günümüz aynı muhtemelen yumurtlama aynı olur gibi