duygunisa NigarH hayırlı olsun canım darısı başımıza ☺️ yarın sabah tekrar test yapcam inşAllah hamileyimdir 🤲
duygunisa gunes_22 gerçekten mi benim döngüm çok kısa 22 günde bir olurum bu ay biraz stresli geçmişti benim için yine de bana umut oldun canım
gunes_22 duygunisa bazen reglden hemen sonra bile yumurtluyormuşsun bence benim o zamanlara denk geldi şeninde öyle olmuş olabilir
duygunisa gunes_22 bilemiyorum canım çok heyecanlıyım tuhaf hissediyorum inşAllah hamileyizdir yarın tekrar test yapcam 🌸☺️
duygunisa Bir1kelebek sadece sol kasık ağrısı çekiyorum ara ara göğüslerim dolgun şiş ama ağrı yok uçları hafif sızlıyor akıntım var
melike0610 duygunisa ben simdi bir test yaptim negatif tamamen benimki reglime ama var daha ondan olabilir belki
nil777 duygunisa yumurtlamaniz ne zaman olmuştu. Yani böyle adet gününden önce hamileliklerin çıkması için (silik çizgi çıkmış ya )yumurtlamaniz önceki adetinize yakın tarihlerde mi oluyor acaba merak ediyorum 🙏🏻
nil777 duygunisa aa anladım ondan olabilir demekki. Rabbim gonlunuzdekini versin insallah yarına hayırlı müjdeli haberlerle insallah
duygunisa melike0610 canım onu bilemem ama yumurtlama günlerini takip et yumurta akıntısı gibi sıvı şeffaf akıntı o günleri muhakkak degerlendir