melike0610 duygunisa Merhaba herhangi bir belirtiniz var miydi bende sol kasık agrisi var da belirtim mi var acaba diye düşündüm
duygunisa gunes_22 gerçekten mi ben çıkmaz diye yaptım ama sevinemiyorum daha 4 gün var kimyasal olur diye günüm geçince yaparım kan testini çok teşekkür ederim hakkını helal et zaman ayırdığınız için 🌸☺️🤲
gunes_22 duygunisa öyle düşünmeyin olumlu düşünün inşallah güzel haber alırsınız ki bence kesinlikle var olmasa çizgi hiç çıkmazdı 2 günde. Bir beta takibi yapmanızda fayda olacak
duygunisa melike0610 evet bendede sol kasık ağrısı vardı iki gün aşırı karım ağrısı çektim şişkinlik vardı şuan limon sarısı korkusuz akıntım var canım daha adete 4 gün var dayanamadım yaptım
duygunisa gunes_22 çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden yarın sabah erken gebelik testi yapcam tekrar duruma göre kan vercem haber veririm size 🥰🌸❤️
melike0610 duygunisa valla bende de kasık ağrısı var doluluk var karnımda ama regl günüme de var daha bekleyeceğim artık hayırlısı
nevinbulyaman Ben regl dönemine 5 gün kala yaptım evde silik çikti reglime 3 gün kala kan verdim be tam 6.9 çikti
duygunisa nevinbulyaman yarın sabah erken gebelik testi ile tekrar test yapcam inşAllah daha net çıkar sevinemiyorum günüm geçmediği için
duygunisa Bir1kelebek sadece sol kasık ağrısı çekiyorum ara ara göğüslerim dolgun şiş ama ağrı yok uçları hafif sızlıyor akıntım var
aliyea duygunisa solukta olsa çizgi var gibi İnşallah vardır Hayırlı uğurlu olsun sabah erken tekrardan yap ya da kan testi ver acil den
aliyea Zuhresule duygunisa sabırszılıpını heyecanını çok iyi anlıyorum karnımda ağrı var diye acile şuan gidip kan verebilirsin 2 saate çıkar sonuç ama gebelik riski var de ona göre kan alsınlar.
duygunisa aliyea yarın sabah erken gebelik testi yapcam canım ondada çıkarsa ona göre kan vercem ama daha 4 gün var çok korkuyorum
duygunisa melike0610 benimde 4 gün var dayanamadım yaptım çıkmaz diye böyle çıktı güvenemedim yarın sabah erken gebelik testi yapcam moralini bozma inşAllah hamişizdir🤲🌸🥰
duygunisa gunes_22 gerçekten mi benim döngüm çok kısa 22 günde bir olurum bu ay biraz stresli geçmişti benim için yine de bana umut oldun canım