huliss Detaylı ultrason için devlette zor randevu buldum. Randevu tarihimde 23+2 haftalık oluyorum. Sorun olur mu sizce? Geç mi kalmış olurum?
bilgeeee14141 huliss hayır geç değil 22 24 hafta en iyi görüntü alınıyor ama geç olduğu zaman bir eksi değil sadece kaburga kemikleri falan geliştiği için kalp ve organları görüntülemek zor oluyor 😌
fulyasydn Biraz geç gibi geldi istersen rahat olmak istiyorsan İstanbul Laboratuvarları var oraya git ne olur ne olmaz belki Fetal DNA bile lazım olabilir riske atma hiç
panikedos huliss nasıl randevu aldınız perinatoloji ye mi ben muayene oldum ama detaylı bakılmamaktadır yazıyor hepsinde
huliss panikedos ilk olarak kadın doğum doktorunuza söylüyorsunuz sistemden yeşil alan açıyor, ondan sonra perinatolojiye randevu alabiliyorsunuz
panikedos huliss ben riskli gebelik olduğum için perinatoloji takibine başladım ama tekrar gel detaylı ultrason için demediler kendim mi söylemem gerekiyor perinatoloji ye
huliss panikedos şu an tekrardan randevu alamıyor musunuz? Ya da Kadın doğuma yakın bir zamanda gidecekseniz söyleyin bi tekrardan kaç gün sonra gitmeniz gerekiyor perinatolojiye diye
BayMel huliss bnm doktorum 21-24 hafta arasında yaptır demişti ve devlet hastanesindeki doktor demişti demekki yapılıyor da öyle dedi
twobabymomm huliss banada bayramdan bir gün sonraya verdiler sanırım 23 hafta 3 gün oluyor zar zor buldum sorun olsa vermezlerdi ☺️
huliss twobabymomm twobabymomm ben de o kadarlık oluyorum ama sistem bizim kaç haftalık olduğumuzu görmüyor randevu alırken yani bana 1 ay sonraya da verebilirdi ama bu sefer çok geç kalmış olurdum. Onunla bir alakası yoktur yani. İnşallah geç kalmış olmayacağız, detaylıca bakılabilir 😊 🙏🏻