tugbavebebekleri 7 haftalık hamileyim kanamam var gittikçe artıyor düşük riski var dedi fitil verdi doktor adam akıllı ilgilenmedi bir de sinir oldum. kasıklarım ağrıyor bu bebeği çok istiyorduk. Böyle bi durum yaşayan var mı bana biraz moral verin kızlar çok üzgünüm🥺😞
sdc tugbavebebekleri içini ferah tut gerekmedikçe ayağı kalkma canım elini karnına koyup bolbol dua et inşallah sağlıkla kucağına alırsın
cumcumberci tugbavebebekleri acile git nöbetçi kadın doğum doktoru varsa ilaç vs verir en azından önlem alır
senaryo tugbavebebekleri kesinlikle farklı doktora git içini ferah tut bende de öyle bi kanamam vardı ki gitti bebeğim sandım ama bana günde 2 kez ağızdan progestan ve 3 günde bir iğne olarak verdi ve aynı gün seruma iki doz progestan olarak uyguladı bol bol dinlen bide ayaklarının altına yastık koy yat ayaklarını da sıcak tut
tugbavebebekleri cumcumberci gittim biraz önce o fitil verdi ama adam akıllı ilgilenmediler yarın başka bi hastaneye gidicem 😞
tugbavebebekleri senaryo ya size fazla doz vermişler bana iki tame fitil sabah akşam progestan 200mg bilmiyorum az mı çok mu ama yatıralım dedi ama 1.5 yaşında oğlum var bir de ilaç daha iyi olur diyince yatmadım Teşekür ederim dediklerinizi uygulayacağım 💗🥹🌸
aysegulmustafa tugbavebebekleri prosesten mi verdi, benimde 6. Haftada kanamam oldu progestan verdi doktorum, fitil şeklinde değil, hap olarak içtim. Zaten o ilaç aşırı uyku yapıyor yataktan kalkamıyorsun ve kendini yormamış oluyorsun ve düşuüğun önüne de bu şekilde geçiyor sanırım
kavalakurabiyesi tugbavebebekleri ilgilenmediklerini söylüyorsunuz ama daha ne yapsınlar şu aşamada yapacaklarını yapmışlar fitil vermişler yatış vermişler gebeliğin ilk 3 ayı düşük riski çok fazla ve doktorlar bunu hep öngörülebilir olarak görüyor ben burda bir ilgisiszlik göremedim açıkcası hassas bir dönemdesiniz kimse düşük yapmak istemez allah korusun inşallahta bebeğiniz sağlıklıdır. O size verdikleri progestanı ben alabilmek için yalvarmıştım gerçekten ilgisizlik görmemişsiniz sağlıcakla kucağınıza almak dileğiyle .
senaryo tugbavebebekleri benim aynı zamanda kasılmalarım vardı benim de 6 yaşında kızım var yatırmak istediler yatmadım 3,5 saat sürdü serumlarım baya iyi gelmişti iki doz progestan koyduklarını biliyorum ama söylediler çünkü asla ihmal etme 💗saglıcakla al kucağına
aysegulmustafa tugbavebebekleri hayır canım, sen başka doktora git baksınlar kanama alanına vs progestan verirler daha iyi olur ben 3 ay kullandım
vilanelle tugbavebebekleri üzgünüm bunları yaşadığın için ben de yaşadım ancak şunu söyleyebilirim ki bebek iyiyse her şekilde sana tutunacak, eğer tutu mazsa da bil ki sen naparsan yap zaten gidecekti.. şimdilik dua edelim inşallah bebeğin seninle kalır 🙏🏻
tugbavebebekleri vilanelle inşallah çok teşekkür ederim çevrem çok sevinmedi 1.5 yaşında oğlum var zorlanacaksın diye yargılar gibi tepki vermişlerdi onlara inat tutunur umarım bebişim 🥺🥹
tugbavebebekleri kavalakurabiyesi bana direk ilaç mı vereyim yatış mı dedi noldu düştük riski falan mı var dedim aynen dedi yüzüme bakmadan konuşuyor ediyor lütfen şuan eleştirilecek zamanda değilim teşekkür ederim
tatlimomyy tugbavebebekleri kesinlikle özel hastaneye git devlete gitme Mindar ediyolar insanı Ve bu süreçte ayağa kalkma ani hareket yapma uzan yat yemeği felan dışarıdan sipariş edin 10 gün böyle idare et
tugbavebebekleri gunespera yarın tekrar gidicem bakalım iğne derse onu vurunayım hangisi daha etkili olursa onu verirler inşallah 🥺
papatya12345p Bende 6 haftalık hamileyim bu gün doktora gittim ve kese etrafında kanama var dedi,ve aslında 7 hafta olmam gerek,1 hafta geride yani,kalp atışı da var,üstelik tüp bebekliyim,bende çok korkuyorum 🥺
tugbavebebekleri papatya12345p ya benimde geç döllenme olmuş 9 hafta olması gerekiyor normalde kalp atışı yok benimkinde ama normal dedi 😞çok geçmiş olsun size de inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız 💗🥹