cerensivas UmutluYasam Hiç iştahım yoktu bu döneme kadar fix 2 yumurta 1 avokado ve bol ceviz yedim akşamları normal ev yemekleri ama artık canım sürekli tatlı istiyor bu dönemden sonra dikkat edicem bende 😍
UmutluYasam cerensivas et kuzum valla fazlasına gerek yok diyorlar bende etmeye çalışıyorum şimdiden 🥲
UmutluYasam dilanbarlik kız ben daha fena ya 7 haftalık oldum 1 kilo aldım bile şimdiden biraz fazla kaçırayım 2-3 kilo fazla çıkıyorum bu gidişat nanay 😅🤣
Sedakn UmutluYasam Çok iştahım açık olmadı hamileliğim boyunca. Normalde nasıl yediysem öyle devam ettim. Sadece çikolatalı tatlılardan uzak duramadım 🤭
kutlubeyinannesi UmutluYasam sağ ol canım. Bakalım bunda kaç kilo alacağım. Bu sefer çok almak istemiyorum. Diğeri gibi her şeyi yemek istemiyorum. Bebek kilo alsın benim için en önemlisi o
kbradrn1 UmutluYasam meyve çok tüketmedim zaten genel olarak en çok kilo aldıran mryve ve şeker türleri yoksa günlük hayatta nasıl besleniyorsam aynı şekil yiyorum
UmutluYasam kbradrn1 maalesef benimde canım tatlı çekiyor porsiyon olarak fazla kaçırıyorum yemekleri ondan yüksek çıkıyorum
hatice200 UmutluYasam evet ilk hamileliğimde de 45 le kaldım 62 yle doğuma girdim kırkım çıkınca 50 kiloydum metabolizmam hızlı dert etmiyorum 😅
kbradrn1 UmutluYasam bende ilk gebelikte çok fazla almıştjm 26 kg almıştım ama veriliyor emzirme sürecinde