Ballkusum_33 UmutluYasam ilk üç ay bulantıdan yiyemiyorum sonra ekstra birşey yapmıyorum normal beslenme ile devam şeker var galiba diyetle devam edecek bundan sonra almam sanırım ilk gebeliğimde de 5 kg aldm
kbradrn1 UmutluYasam meyve çok tüketmedim zaten genel olarak en çok kilo aldıran mryve ve şeker türleri yoksa günlük hayatta nasıl besleniyorsam aynı şekil yiyorum
yagmurandrmk UmutluYasam 47 ile hamile kaldım 61 kiloyum sadece göbeğim çıktığı için çok takmıyorum 😅
yagmurandrmk UmutluYasam minyonluğun gözü kör olmasın bacım 😅😅 benim için yeterliydi 😅😅 şu an yanaklarım falan çıktı aşırı tombik yüzlü oldum Allah’tan sadece göbek ve yanak var 😅 yoksa depresyonlardan depresyonlara atlardım her halde 🫣
cerensivas UmutluYasam Hiç iştahım yoktu bu döneme kadar fix 2 yumurta 1 avokado ve bol ceviz yedim akşamları normal ev yemekleri ama artık canım sürekli tatlı istiyor bu dönemden sonra dikkat edicem bende 😍
senaninn UmutluYasam 53 ile hamile kaldım 72 kilo doğuma gittim 19 kilo aldım. şimdi oğlum 20 günlük, 64 kiloyum 8 kilo kendi gitti doğumdan sonra
dilanbarlik UmutluYasam 58 ile hamile kaldım 10+2 hafta 61 kiloyum. Sanırım hızlı ilerliyorum 😂 Amann veririz yaaa
UmutluYasam dilanbarlik kız ben daha fena ya 7 haftalık oldum 1 kilo aldım bile şimdiden biraz fazla kaçırayım 2-3 kilo fazla çıkıyorum bu gidişat nanay 😅🤣