frdork UmutluYasam 75 ile hamie kaldım şuan 33. haftamdayım ve 84 kg oldum sizce normal mi fazla mı kilo almışım fazla kafaya takıyorum biraz💆🏻♀️🤷🏻♀️
UmutluYasam frdork çok normal almışsın canım kafana takma verirsin kiloları zaten ama ideal yani kilon
gizarden UmutluYasam hiçbirşeye valla istediğimi yiyorum ama genelde bebeğe kilo aldırcak şeyler hep hergün tahin pekmez yumurta süt kaşar peyniri ceviz yoğurt muz akşamda neyemek varsa o yani arada çikolata okadar :)
Ebruas UmutluYasam 54 le kaldım 67 yim 33. Haftamdayım. 2 haftada 3 kilo alıyorum bu ara. 5 haftam kaldı doktorum alabilirsin sorun değil dedi🙈
plnkrc UmutluYasam 52 ile hamile kaldım 8+2 şuan 46 kiloya düştüm maalesef influenza oldum ve bulantılar çok fazla
Mrh16 UmutluYasam bunda biraz bulantılarım oluyo çok yiyemiyorum ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemem 😂
Sudedemirer UmutluYasam hamileyken aşırı kilo alıyorum ben nedense normaldede asla alamam almak için uğraşırım 😅😅birincidede 30 kilo almıştım 45 ten 75 e çıkmıştım
Ebruas UmutluYasam kesinlikle ilk hamileliğimde de 20 kilo almıştm 72 ile doğuma gitmiştim. Bir şekilde veriliyor🤗