UmutluYasam suragungor ya aslında sağlıklı beslenmişsin canım benim bizim çok gün oturmaları oluyor bir sürü çeşit dayanamıyorum çok ama sağlık için az yemek lazım
suragungor UmutluYasam ayy oyle gun olsa bende yerdim valla ailemdende uzaktayim cok gucumde yok yapmaya o yuzden mecburi bir saglikli beslenme oldu benimki😂😂
UmutluYasam leblebi_ ah canım biraz hızlı başlamışsın sanki 10-12 kilo öneriliyor genelde hamilelik için
supermooomy UmutluYasam 60 ile hamile kaldım 68 kiloyum şu an 33 haftalık hamileyim 8 kilo aldım yani aslında 10 kilo almıştım ama infulenza geçirdik 2 kilo vermişim🤷🏻♀️😂
supermooomy UmutluYasam teşekkür ederim hiç bir hamişe bulaşmasın ilaç alamamak süreci çok zorlaştırıyor
sanem34001 bymiraymom gel sarılalım 😅 bende senin rakamlarına çok yakımın 😂 57 ile kaldım 74 oldum 17 kilo aldım 37+3teyim 💗
amphitrittee UmutluYasam sadece sağlıklı beslendim kendime program yaparak. Zaten takviyelerle vitaminlerle de bebegin gelişimini kontrol ettiğimi dusunuyorum
zgece UmutluYasam dikkat etmedim aslında ilk 6 ay hiç almadım normal yiyorum ilk bebegimde 10kilo almıştım onu da 7den sonra almıştım
Sultanaksu UmutluYasam 48 kiloda hamile kaldım 3 aylık hala 48 😄 mide bulantısından belim doğrulmadi ,😄😄
Mrh16 UmutluYasam kızımda 74le hamile kalıp 93le doğum yaptım eve 83le geldim sonra kilo alıp 90a kadar çıktım ve diyet spor derken 67ye düştüm ozamanlarda kalsaydım hamile bukadar kasmazdim ama kızımdaki gibi 90lari görmek istemiyorum ☺️