buketdeniz19 UmutluYasam Hiç birşey yiyemiyorum yemek görmek bile istemiyorum yaşamak için 2,3 lokma yiyorum sadece 😂😂miğde bulantısı üst seviyedee
zehrairem @UmutluYasam 71 ile kaldım canim su an 15+6 75 kg olmusum 4. aydayiz ayda 1 kg almışım gayet iyi dedi doktorum 😅
UmutluYasam bymiraymom az kalmış seninde doğuma verirsin düşük kiloyla hamile kalında daha kolay gidiyor sabit kilo olmadığı için 😅
sanem34001 bymiraymom gel sarılalım 😅 bende senin rakamlarına çok yakımın 😂 57 ile kaldım 74 oldum 17 kilo aldım 37+3teyim 💗
UmutluYasam lux38 sorma benimde hemen ödemleniyor ama hiç dert etme çevremdeki herkes 30 kilolar aldı belki daha fazla verdiler sonra sağlıkla bebişini kucağına al 🫶🏻
zehrairem UmutluYasam bol su içiyorum zaten suyu normalde de tüketen biriyim onun haricinde çokta dikkat etmedim aslında akışına biraktim diyelim 😁yanliz et tavuk kıyma görmek istemiyorum 🤭
bymiraymom UmutluYasam ben başta hızlı kilo alınca çok korkmuştum ama korktuğum kadar da olmadı sona geldim artık daha ne kadar alabilirim zaten😂
seher_3590 UmutluYasam ayy ben zaten kilolu hamile kaldim🥲şuan 28 haftalik hamileyim 4 kilo aldim bakalım son haftalarda ne olacak
bluemom24 UmutluYasam vallahi hiç etmedim kilo almaya meyilliyim normalde gece 2-3te yarım ekmek yiyip yatarım ama almadım fazla anlamadım ben de başlarda iştahım çok yoktu ondan almadım sanırımm birde kilolu hamile kaldım evlenince aldım birden 4-5 kilo
cylnboran04 UmutluYasam evet inşallah verıcem 70 olsam yeter bana çünkü çok kılo verımce çok kötü görünüyorum