UmutluYasam Kızlar ben başlayım 64 kilo ile kaldım daha 6+2 ama arada 65 görüyorum fazla kaçırınca 🙈😅
Sayoss UmutluYasam 52 ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım şuanda tekrar 52-53 arası gidip geliyorum
rege0119 lux38 bence sizde ödem de çoktur . Merak etmeyin çoğu kısmı doğumdan sonra gider . Bende sizin gibiydim 23 kilo almıştım🥹
alpanne3 Bende 65 dı sanırsam suan 73 olmusum 28 haftaya gırıyoruz 😅😅😅😅 bu kıloları nasıl verıcez bılmıyorum ılk bebısımde zor vermıstım kılomu
UmutluYasam alpanne3 ay çevremde çok kilo aldı herkes ama verdiler de bende kilo verme aşamasında hamile kaldım nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
lux38 UmutluYasam valla ilk haftalarda bulantım çok oldu ekmek geciriyrdu sadece abaninca böyle oldu bide vücudum çok meyilli ödeme kiloya 🥹🥹🥹
mercanoguncbebe 48 ile hamile kaldım 11+2 45 ile 46 arasında gidip geliyorum ama göbeğim asla 46 gibi değil Buda enteresan
cylnboran04 UmutluYasam önceki kılom 80 kıloydu dıyet yaptım 65 oldum bebişim buradayım dedi🤣doğumdan sonra sıkı dıyet
UmutluYasam lux38 sorma benimde hemen ödemleniyor ama hiç dert etme çevremdeki herkes 30 kilolar aldı belki daha fazla verdiler sonra sağlıkla bebişini kucağına al 🫶🏻