melike_165 @aysglatmc ben de tam anlamıyla anlayabilmiş değilim 🥹 üzülme en kısa zamanda hissedersin ufak dokunuşlar yapıyor bazen ama gaz hareketi diye umursamadığım zaman onun olduğunu anlıyorum
bsrmnts aysglatmc Sabah uyandığınızda ya da sol tarafınıza döndüğünüzde hissedebilirsiniz. Ben bazen öyle hissediyorum. Ama haftası düşük olunca bazen hissediliyor bazen hissedilmiyor.
aysglatmc senaakck ikisi de çokk güzeell ama eliz daha güzel sanki 🤭🤭 ayliz de olabilir anlamı güzelseeee
melike_165 @aysglatmc kesinlikle katılıyorum 🥹 ama olsun yine de anne olmak çok güzel bi duygu allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 👼🌸
elifeceoynargul 19+4 haftamdayım 76kg ama belırgın bısey hıssetmedım gecen gun sankı ıcımde pıt hareker oldu ama oda oğlumun hareketımıydı anlamadım herhalde 20 -21 haftadan sonra net hıssederım dıye dusunuyorum
kaplanseren aysglatmc ilk gebeliğim olduğu için sanıyorum biraz geç oldu benim 21. Haftada içimde mısır patlaması gibi bir his olarak başlamıştı hareketleri🙂