ezgi3452 aysglatmc ilk 17 haftamda hissetmiştim hafif kıpırtı balık süzülmesi gibiydi ondan sonra gittikçe belirginleşti
kaplanseren aysglatmc ilk gebeliğim olduğu için sanıyorum biraz geç oldu benim 21. Haftada içimde mısır patlaması gibi bir his olarak başlamıştı hareketleri🙂
aysglatmc ezgi3452 bende şuan 17+2yim bazen karnımda karıncalanma gibi oluyor 🫠 ama tam anlamıyla hissedemiyorum henüz
bahardurum aysglatmc tatlı bi şeyler yedikten sonra sol tarafınıza yatın dalgalanma kayma şeklinde hissedersiniz ilk zamanlar
melike_165 şu an 18 haftalığım ama maşallah bizim kız yerinde durmuyor tam net şekilde değil ama kıpırdadığını ve hiç durmadığını hissedebiliyorum kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum 76 kiloyum annenin yapısıyla alakalı bence
aysglatmc melike_165 maşallah 🧿 bizim kız baya sakin herhalde ya çok merak ediyorum o hissi sürekli elimi de karnıma koyuyorum ama yok🥹
aysglatmc bahardurum ilk gebelikte daha geç hissedilir deniyor sanırım doğru. Bakalım ben de 18 olunca hissederim belkii
bsrmnts aysglatmc Sabah uyandığınızda ya da sol tarafınıza döndüğünüzde hissedebilirsiniz. Ben bazen öyle hissediyorum. Ama haftası düşük olunca bazen hissediliyor bazen hissedilmiyor.
aysglatmc senaakck ikisi de çokk güzeell ama eliz daha güzel sanki 🤭🤭 ayliz de olabilir anlamı güzelseeee