defneninaannesiiiii Deletedmom_878 ben iki gebeliğimi de günlük ilişkiye girerek elde ettim hiç birşey olmaz çocuğun var canım demekki eşinin sperminde birşey yok yani bence kaçırma yarına silikleşebilir
Deletedmom_878 defneninaannesiiiii of çok karıştı kafam canım ya sperm kalitesi düşerse yarın tam pik olursa üst üste 4 gün olmuş olacak
gmzbournemout Gün aşırı olması önemli bence ben 37 yaşındayım takvimime göre yumurtlama dönemimde degelendirdim her gün 2 kere denedim sonuçta hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldu 1 kasımda sonlandırma zorunda kaldım o yüzden her gün denemeyin kızlar
bebegimle_ben gmzbournemout ay canim bende 40 yasindayim insallah nasip olur bizede bol bol vitamin al saglikli beslen emin ol mutlulugu yakaliycaz
defneninaannesiiiii Sizce değerlendirmeli miyim bugünü ? Kasık ağrım var bugün sabahtan beri hatta dayanamadım parol içtim
bebegimle_ben defneninaannesiiiii benimde var kasik agrim oglenden beri boz degerlendirdik ama biliyom pikime az kaldi bakalim hayirlisi
Deletedmom_878 Aysgl97 demi bende öyle düşünüyorum canım yarın sabah ilişki olsa daha iyi olmazmı hem az bişey silik gibi çok az
birumut_ Deletedmom_878 ne zaman yaptın Pik bence bu gece olacak tam Pik değil ama ilişki yaşa kaçırma sakın büyük ihtimal gece t çizgisi c den daha koyu olacak
Deletedmom_878 birumut_ akşam 9.30 da yaptım canım silik gibi biraz sabah değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım dün oldu ilişki
gmzbournemout bebegimle_ben Hayıt macununu kullandım umutluyum inşallah bu ay nedense çok beklentim var yumurta rezervim az ama ona hiç bakmıyorum inşallah olucak Allah büyük 🙏