Deletedmom_878 Kızlar yeni yaptım ilk 15 dakika da böyle yarın mı pik olur sizce? İlişki dün oldu ne zaman olmalı? @melike__41 @defneninaannesiiiii @bebee1 @gogebakk
birumut_ Deletedmom_878 ne zaman yaptın Pik bence bu gece olacak tam Pik değil ama ilişki yaşa kaçırma sakın büyük ihtimal gece t çizgisi c den daha koyu olacak
gmzbournemout Ya şuan tam zamanı gibi bende yeni yapmaya başladım inşallah bende bu sonucu görürüm denemelisin darısı başıma ❤️
Deletedmom_878 defneninaannesiiiii sanada az kalmış gibi ama benimki de tam ikinci çizgi kadar koyu değil gibi silikleşir diye de korkuyorum yarın dün ilişki oldu üst üste de sperm kalitesi düşermi kafamda bir sürü sorular
melike__41 Deletedmom_878 zaten dün ilişki oldu sıkıntı yok bugün dinlen birebir aynı koyuluk olması gerekiyor yarın bakıcaz
melike__41 Deletedmom_878 canım dün ilişki oldu bugün dinlen yarın öğlen 12 de test yarın akşam da değerlendirin
defneninaannesiiiii Deletedmom_878 ben iki gebeliğimi de günlük ilişkiye girerek elde ettim hiç birşey olmaz çocuğun var canım demekki eşinin sperminde birşey yok yani bence kaçırma yarına silikleşebilir
gmzbournemout Yarına benim takvimimde yüksek ihtimal gösteriyor bekliyorum çok stresliymiş ya ama burdan yorumlar gördükçe motive oluyorum 🙏
Aysgl97 Tam pik değil gibi bence canım.Dün değerlendirmişsin zaten yarın çatlasa bile çatlama günü daha önemli diyorlar
Deletedmom_878 Aysgl97 demi bende öyle düşünüyorum canım yarın sabah ilişki olsa daha iyi olmazmı hem az bişey silik gibi çok az