Byn1998 zynp92 bak fotoğrafta renkli kese var sadece görünen cihazdan alınan fotoda birinde yolk sac bebeğin eşi var diğerinde bebekte var ve ben görmesem dikkat edip foktor boş demişti oda şaşırdı 😀
zynp92 Byn1998 aa evet ama sende baya belli etmiş bende hiç bişi yoktu belki haftaya görünür inşallah herkeste farklı olmuş
Byn1998 zynp92 bak kaç dk sonra göründü iyicede baktı sonra tam bırakacaktı ben gördüm kenarda saklanmış daha yeni keseye yerleşmiş bence 😀 kerata bende 3 şubatta gel dedi kalp atışı için daha çok belli olurmuş gidicem
Byn1998 zynp92 herkeste aynı olmuyor mesela kızımda baya belliydi 6 haftada böyle değildi kiminde 9 haftada bile anca belli oluyor
zynp92 Byn1998 sizi baya geç çağırmış beni erken çağırdı görünür mu ki girsem tekrar 7 haftalık oluyor son adet tarihime göre birde keseniz kaç mm hatırlıyor musunuz
Nisannurr Kese boyutuna bak kaç çıkmış canım ona göre araştır belli bi boyuttan sonra yolk görülmesi lazım
Nisannurr zynp92 15 sınır diye biliyorum ama belki çok küçüktür yada ultrason cihazı kaliteli değildir stres yapma görünür inşallah tekrar gittiğinde