zuleyhakoc mockingbird iyi olmuş ama doktor gitmiyormuş kendi doktorumuz başka odada radyolojide çekiliyor o sonuca bakıyo
mockingbird zuleyhakoc özel hastaneden hastaneye değişebiliyor. Burda mesela 1 tane özel hastane var. Ama ultrasonları renkli değil. Ve daha pahalı. Ben o yüzden hastane tercih etmedim
zuleyhakoc mockingbird aynen bizim girebiliyorsunuz es anne ama doktor girmiyo sonuçlara bakıyormuş aradı. Sordum hastaneyi
mockingbird Nzmmerve Plesantam rahim ağzını kapatmış. Belki ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir. Çıkmazsa mecbur sezeryan doğum.
zeynepsalgarr1 zuleyhakoc aynen öyle zaten mecburi olmasak o hastanede yaptırmıcaktın detaylı ultrasonu normalde başka özel hastane de muayene oluyorum , eşimde fazlaca sinirlenmişti para veriyorum ama çocuğumu göremiyorum diye.. haklıydı
zuleyhakoc zeynepsalgarr1 keşke orda yaptırmasaydınız içeri almıyorsa ben aradım hastaneyi sordum eş anneler girebiliyor mu diye giriyormuş almasaydılar orda yaptırmazdım o kadar para veriyoruz insann bazen dalgınlığına geliyo doktorun girmişmiydi sonuca mı bakmıştı
Happyyhamiiss zeynepnazli ayrıntılı ultrasonda alttan muayene edilmiyor yani bende olmadı ve plasentanın durumunu da görebiliyorlar
mockingbird zuleyhakoc ben eşimle ve görümcemle girdim ilkinde. İkincisinde annemle. Hatta yarın tekrar giricem.
Nzmmerve mockingbird sağlıklı doğsun da çocuklarımız inşallh ya doktor banada onun gibi bişeyler dedi hiç te sormadım anlamı ney diye bir daha kine sorayım bari
Nzmmerve zeynepnazli karından ultrasondan da görülüyor doktorum göstermişti bak kordonu plesenta arkada vs gibi
Derinnge34 zuleyhakoc evet yaptırdım tok karnına gidiyorsunuz ultrasonla herşeyine bakıyorlar bütün organlarına senin damar akışına vs yüzünüde net gördük
zuleyhakoc Derinnge34 ayyy ne güzel herseyi belli kime benzediği de belli olur doktorumuz girse daha iyi olur ama girmiyorlar
mockingbird zuleyhakoc ben değişen okudum burda birkaç kere. O yüzden alışverişe başlamamıştım. Ama bizimki değişmedi.
Brcndnz zuleyhakoc ben devletten randevu aldım canım 500 vermicem yani aynı şey devlette 100 tl orda yaptırıcam
Filizseb Brcndnz nasıl randevu alıyoruz🤔yani detaylı ultrasonmu çektiricem diyosun🤔 yardımcı olursan sevinirim😊