mockingbird zuleyhakoc Detaylı ultrasona evet karından bakıyor ama ben alttan muaynede yaptırdım. Rahim ağzı ölçtürmek için. İyiki yaptırmışım. Plesenta previa teşhisi kondu bu sayede.
Ebrupla Caqlasu renkli ulturoson verildi mi bende Cerrahpaşa devlette yaptırcam bide doktorunuz kimdi 🥰
mockingbird zuleyhakoc Ben memnun kaldım. Normalde araştırma hastanesinden gün almıştım ama 24.haftanın sonuna denk geldiği için doktorum özelde yaptırmamı önerdi. O yüzden özele gittim. Daha ömce normal muaynelerde görülmeyen sorunlarıma teşhis koyuldu. Belki özele gitmeseydim fark edilmeyecekti.
zuleyhakoc mockingbird yani iyi diyorlar baklm artık inşallah sağlıklı olurlar hersey belli mi benzetilebilir mi bebek
Caqlasu zuleyhakoc Evet karından bakılıyor benimki 15 dk sürdü maksimum 15-20 dk sürüyor. herşeyine tek tek bakılıyor bütün organlar vs.tek tek inceleniyor😊
mockingbird zuleyhakoc ben normalde devlete gidiyorum. Farklı bir doktorun özel muayhanesinde yaptırdım. Ayrıntılı rapor veriyo kendi doktorum inceliyor.
mockingbird zuleyhakoc Eğer makinası 4 boyutlaysa gideceğiniz yerin tam anlamıyla görüyorsunuz bebeğinizi. Hatta doğduğunda değişmiyor. Gördüğünüz şekilde doğuyo bebeğiniz. Benim oğlum olacak. Aynı babasına benziyor şimdiden😊😁
zeynepnazli mockingbird ben de bunu hep merak ediyorum plasentanın konumunu ultrasonda göremiyorlar mı alttan muayene şart mı 🤔
zeynepsalgarr1 zuleyhakoc detaylı ultrason a almadılar yani ama telaştan sormadım o hastanede kimsenin yanına eşleri girmemişti 🤷🏻♀️
Elif28 Brcndnz tok ac fark etmiyor . Çikolata yiyip gelin demişlerdi bana asistanlar. Ama tok olursan daha iyi canin
Esraedik Benim 2 gün önce kontrolüm vardı doktor detaylı ultrason zamanın da gelmiş baktırmak istersen dedi ama muayenede her ayrıntıya kendi baktı zaten böbreklerine eline ayagına kafa yapısına bende siz gerek görüyormusunuz detaylıyı dedim oda yani burda baktıgımın daha renklisi dedi bi sıkıntısı yok bebeğin dedi size kalmış dedi bende yaptırmaktan vazgeçtim
mockingbird zeynepnazli Ben özellikle alttan muayne istedim. Benim doktorum sadece teklif etti ben kabul ettim. Rahim ağzının net ölçülmesi için. Rahim ağzı kısalığı varmı bakılsın diye. İyikide baktırmışım. Şimdi ona göre önlem alınacak.
Happyyhamiiss zeynepnazli ayrıntılı ultrasonda alttan muayene edilmiyor yani bende olmadı ve plasentanın durumunu da görebiliyorlar
Nzmmerve zeynepnazli karından ultrasondan da görülüyor doktorum göstermişti bak kordonu plesenta arkada vs gibi
mockingbird zuleyhakoc özel hastaneden hastaneye değişebiliyor. Burda mesela 1 tane özel hastane var. Ama ultrasonları renkli değil. Ve daha pahalı. Ben o yüzden hastane tercih etmedim
zeynepsalgarr1 zuleyhakoc aynen öyle zaten mecburi olmasak o hastanede yaptırmıcaktın detaylı ultrasonu normalde başka özel hastane de muayene oluyorum , eşimde fazlaca sinirlenmişti para veriyorum ama çocuğumu göremiyorum diye.. haklıydı
zuleyhakoc mockingbird iyi olmuş ama doktor gitmiyormuş kendi doktorumuz başka odada radyolojide çekiliyor o sonuca bakıyo