babymomm Merveeeduman ben hiç kilo almadım denilir 60 la hamile kaldım 3 kilo verdim 57 düştüm şimdi 59 um sen ?
Merveeeduman babymomm of çok iyi 👍 bende 68 ile hamile kaldım şu an 74 üm sana göre baya almışım şu an yıkıldım kendimi avutuyordum bend e😂
NeslihanOner Merveeeduman 😊😊 baby nest dediğim küçük bi yatak beşik değil de koltuğun üzerinde falan bunun içinde yatması ama takım benimki 9 parça alt açma yorgan emzirme önlüğü şu bu falan
Srylcnkya Bisde tosbik oğlumla 28+1 Olduk bu gece bende henuz birsey almadım küçük kıyafet sadece . Ama park beşik almayı düşünüyorum ilerleyen zamanda oda yaparım inşallah . 😊
babymomm Merveeeduman komsumla aynı haftadayız o yarım dünya bana inanmıyor yenisin sen diyor 🤗 Benim bebek alıyor tek bende yok ama cok hareket yapıyorum bi de bol yürüyüş normal doğum istediğim için
Ozlemyy babymomm benim de erkek bebek şuan İlk etapta lazım olan şeyleri aldım.beşiği,ilk kıyafetleri,bezi vb gibi ama oda yapıcam daha boya olcak mobilyası ve bebek arabası alınacak 🥰
Berkaytuana babymomm kıyafetlleri hazır kızımın ama hala bi kaç eksik var yavaş yavaş yapiyorum hepsini
babymomm NeslihanOner biliyorum canım babynesst bende alcam yatak odama beşik sığmıyor yatağımda yatırcam babynesttle
Sila7166 babymomm bizde haziran insallah gununden once gelmez bebegim biraz riskliyiz ama normalde haziran insallah 😍