sineminkooo Ipek0z ya hahahaha 😂🤣🤣 o da bi değişikmiş.. çocuk cinsiyetine karar vermeye çalışıyor dersiniz 😂😂😂😂😂
mutlusene sineminkooo kurban olurum işte memleket sıcaklığı kardeşim benim işin şakası tabiki de :) d vitamini ne yan etkisi var merak ettim aydınlat bizi
merylii_ sineminkooo üşürsen kız sıcaklarsan erkek derdi anneannem. Beni oğlumda ateş basıyordu sürekli, şimdi ikinciye hamileyim bunda da aşırı üşüme geliyo bilmiyorum gerçek mi😂
ilkgozagrimhavinim merylii_ doğru demiş anneannen. Vallahi büyüklerin bi bildiği vardır😌 kızımda yaz hamileliğiydi, temmuzda ayaklarım buz gibiydi donuyordum. Şimdi oğluma hamileyim. Kaloriferi ben kapatıyorum eşim açıyo😅 kışın ortasında atletle terliyorum evde
ilkgozagrimhavinim sineminkooo benim kızımda yaz hamileliği olmasına rağmen okadar üşürdüm ki. Haziranda ayaklarım ellerim buz gibiydi. Bukez oğluma hamileyim. Ben kaloriferi kapatıyorum eşim açıyor😅 evde atletle geziyorum okadar terliyorum bu kışın ortasında
sineminkooo Aayyy 🥰🥹🥹 sağlıkla gelsinler inşallah 🫶🏻 bakalım bugün akşama öğrenicem gösterirse inşallah 🥰💕 aşırı heyecanlıyım 😍😍😍❤️❤️❤️❤️ bugün bana gün geçmez 😅