Alya05 myangelson Allah razı olsun eşim bazen yapıyor öyle jestleri ama oda yarım yamalak hazırlıyor 🤣🤭😁❤️
myangelson Alya05 yarım marim olsun önemli olan niyet 😄😄 bizimki bir haftasonu evde olduğu için genelde ben çocukla erken kalkıyorum o zaman da hazırlıyorum kahvaltıyı acikiyoruz çünkü 😄😄
jalepone Alya05 yakıştırmak zorundayım şekerim ne yapayım senin gibi fit değiliz hızlı adımlarla kilo alıyorum göbeğimi taşıyamıyorum yataktan yuvarlanarak kalkıyorum felan 😂
Alya05 jalepone 🤣🤣😂😂 Allah yardımcın olsun. Evet ben birazcık fitim ama seviyorum kahvaltıyı hamileyken ayakta duramazdım ama yine kalkıp gözleme yapaydım Hahahah
jalepone Alya05 maşallah o kadar da hamur işi yapıyorsun hala fitim diyorsun demek sen yediriyorsun yemiyorsun 😂
Alya05 myangelson tabi cnm çayı demlemesi bile iyi ,herşey bana çok zor geliyor artık yorgunum bitkimin
Alya05 myangelson yeni doğum yaptım cnm 37 gün oldu Reyyan dün gece 2,5 kadar ağladı uyumadı 6 ve 4 yaşında da kızlarım var çok yoruluyorum
myangelson Alya05 oyy taze anne maşallah Allah bağışlasın kızlarını 😍 gazı falan mi var ondan mı ağladı acaba 🥺
Alya05 jalepone Benim yemekten değil ya hiç kilo almıyorum hamile kalınca doğuma kadar max 3 kilo alırım yada almam
myangelson Alya05 ah kıyamam ya. Gaz damlasi kullanıyor musunuz? Mama kullanıyorsanız o da gaz yapmış olabilir
jalepone Alya05 ben de geçen sene kilo vermek için sabah 6 8 spor yaptım işte hayat var hayat var abi 😂 o simitler pogaçalar gözümün önünden film şeridi gibi geçerdi ne acılı günlerdi 😂