myangelson Alya05 ay bende yarın yapayım bari oğlum çok sevmiyor pankek ama olsun 😄 Biz bugün standart yumurta peynir labne zeytin tahin pekmez azcik da ev yapımı reçel yedik 😄 Aynı bardaktan içtim çayımı da 😂😂
kurkmantosuzmadonna Alya05 mis gibi ellerine sağlık afiyet olsun. 🫶🏻 ben de çok severim ve kahvaltıya çok yakışıyor bence. Tatlı niyetine yiyorum ben. 😃
Alya05 myangelson afiyet olsun cnım Bizimde kahvaltılıklar öyle yanına biişi olmasa eksik gibi geliyor Bana 😁😁
Alya05 kurkmantosuzmadonna saol cnm 🌸 arasına çikolata sürüp yiyorum 😂😂 bide bal ve kaymaklara çok iyi gidiyor 😊
myangelson Alya05 oğlumla ikimiz olduğunda çok yapmıyorum bende. Eşim evdeyken bir sürü çeşit yaparım 😄 keşke oğlum yese yaparım da yemiyor bizimki çok yumurta seviyor genelde 🥲 bende kendime yapasim gelmiyor çok fazla şey 😄
Alya05 myangelson Benm kızlarda yumurta yiyor, yumurta yoğurt zeytin tahin pekmez yaptığım ayva ve çilek reçelleri , Bazen uyanınca diyorum keşke biri mutfakta olsa güzle bi kahvaltı hazırlayıp beni çağırsa ne güzel olurdu die
jalepone Alya05 yakıştırmak zorundayım şekerim ne yapayım senin gibi fit değiliz hızlı adımlarla kilo alıyorum göbeğimi taşıyamıyorum yataktan yuvarlanarak kalkıyorum felan 😂