selos1 prs_99100 o haftalarda sanırım sürekli dönüyorlar sağdan sola aşağı yukarı artık mekan biraz daraldıkça da daha çok ayaklarıyla ittiriyorlar elleriyle kollarıyla sanırım geriniyorlar 😂😂
selos1 gulo21_ sizinkide anneyi uyutmama oturtmama dönemine girmiş o zaman alıştırma yapıyor annesi doğumdan sonra da uyutmicak ondan 🤣
nuriyegcl Haftadayız hep aşağılarda ve yanlarda hissettim hatta bazen sağ yada sol yan yattığımda belime doğru hissediyorum 😂 bir de sık sık hıçkırıyoruz hiç yerinde durmuyor 🤦🏻♀️😂
selos1 nuriyegcl hıçkırması çok iyi birşeymiş bu arada araştırdım benimkide çok hıçkırıyor ard arda zıplıyor gibi oluyor bazen ordan anlıyorum hiçkırdığını 😅
lotusflowers selos1 o haftalarda göbek deliği hizasında oluyo hep. Büyüdükçe heryere yetişmeye başlıyo. 28 olduk. Kaburgama vuruyo mideme vuruyo kasıklarıma vuruyo böbreklerime bile yetişiyo artık
busrasya2334 selos1 22 haftalığız bazen yanlarda bazen göbekten aşağıda hissediyorum yukarda hissetmedim hiç ben kendisini aiağılarda dolanıyor zaar 😂
Ayca517 selos1 aaa haftamiz ayni canim bende farkli farkli yerde hissediyorum surekli sabit olmuyor :)) dktor cok normal alani genis buyudukce sabit hissedersin dedi
selos1 Ayca517 Evet benimki de sağda solda ya da göbeğimin tepesinde genellikle hissediyorum alt tarafta pek hissetmiyorum 🤭Haziranda gelicek sizin bebişte o zamann 😌 cinsiyeti nee
Zeynepefem selos1 33 haftaligim 30 a kadar hep kasiklarimda hissettim simdi gibek deligimin saginda hissediyorum hep