selos1 Merhaba kızlar 19+2 olduk 16 haftadan itibaren hep yukarda hissediyorum göbek deliğimin hizasında. Sizler tam olarak nerede hissediyorsunuz, kaç haftalıksınız? 🤭
zeynepctk selos1 23. Haftaya geldim bazen göbek deliğimin orda bazen karnımın yan tarafında bazen çok aşağıda hissediyorum
minnosss58 selos1 26+5 olduk içerde tepiniyor herhalde tepüklerini her yerden hissediyorum ama çoğunlukla göbek deliğinin az aşağılarında geziniyor 🤭
vldnatsvn Bizde 19+5 iz geçen hafta kontrolüm vardı yukarda hissediyorum dedim ayakları yukarda başı aşağıda çünkü dedi doktorum. Ama bir günde 20 kere takla atar bebekler normal dedi
mom_51 25 haftaya girdim bu gün beyfendi canı nerden isterse ordan vuruyor ama genellikle kasıklarımda 🤭
selos1 mom_51 ne kadar hareketli oluyorlar ya maşallah 🧿 karnınınızın içini kıpır kıpır hissettiriyor şahsen gıdıklanmaya başladım karnımdan 😂😂🤭
zeynepctk selos1 normalde çok hareketliydi iki gündür biraz rahatsızdım mide ağrısı ishal bulantı falan vardı hareketleri çok azaldı
mom_51 selos1 keşke gıdıklasa bacım. Arada yer değiştirirken bi toplanıyor o can acıtıyor. Bende bişey olmasın diye o toplandığında hareket etmiyorum. Şimdi den böyle ilerleyen haftalarda nasıl olacak kim bilir 🫣🤣🤣
gulo21_ 26 haftadayim canı nerde isterse bazn gobegimde bazen kasığımda bazen bobregimde her yerden depikliyor 😀
selos1 gulo21_ sizinkide anneyi uyutmama oturtmama dönemine girmiş o zaman alıştırma yapıyor annesi doğumdan sonra da uyutmicak ondan 🤣
prs_99100 18 lerde hissettim o kadar aşağıdaydı ki çok kafaya takıyodum ne işi var orda diye 😂 doktora sodum usg sırasında bak ayakları tam aşağıda dedi gösterdi. Şimdi artık bazen aşağı bazen yukarı değişiyor.
selos1 prs_99100 o haftalarda sanırım sürekli dönüyorlar sağdan sola aşağı yukarı artık mekan biraz daraldıkça da daha çok ayaklarıyla ittiriyorlar elleriyle kollarıyla sanırım geriniyorlar 😂😂