zeynnpks mervetulu12 teknik olarak 4 haftalık sayıyorlarmış yani son adet tarihininden itibaren sayıyorlar ben de bugün tekrar test verdim bakalım yükselmiş mi diye. Siz doktora gittiniz mi ben biraz tedirginim de karından görünmez diye vajinal ultrason da yaptırmak istemiyorum pek
esraakurek ppelin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah 😍 ne kadar zamandır korunmayı bıraktınız acaba
bebekbay ppelin ilk gebeliğim aşılama yapmıştım 12. Günde 31 ile öğrendim ikinci gebeliğim de adettim 5 gün gecikince test verdim 4000 küsrülerdeydi öğrendim
melismersin gulten_1 beta 5000 ve üzeri olmasını bekliyorlar. Birde keseyi görmeyi. Bunlara kadar hamilesin demiyor maalesef doktorlar. Kimyasal ve dış gebelik şeysine. Ama senin artıyor düzenli. İnşallah güzel haber alırsın 🙏🏻
cancu1 ppelin ilk kızım da 176 ile öğrendim ikinci kızımda 5600 ile öğrendim 3. Oğlumda 6800 ile öğrendim 💟
melekksrglr Ben 608 ile öğrendim tam adet günümde 2 gün sonra 1400 oldu ama şuan sanki adet olacakmışım yani adet başlangıcındaki hafif kasılma belde ağrı şişkinlik var böyle olan varmı kızlar 🥺
ayyserella ppelin 3+5 haftalık 1161.2 betayla öğrendim🌸🥰 (adetimden 4-5 gün önce öğrenip hastaneye gitmiştim)
krktumran ppelin ppelin bende kızlarımda hep 460 ögrentim şimdikini 4 haftalıkken 6735 ile öğrendim hatta doktor bana acaba ikiz mi diye de söyledi😂 acaba erkek olanların çabuk mu yüksek oluyor