esrashnn01 ppelin ilk gebeliğimde 900e yakın bir değerle öğrendim regl 4 gün gecikmişti ikinci gebeliğimde 10 gün gecikme değer tam 1000di
gulten_1 17 ocak beta 80 19 ocak beta 125 21 ocak beta 300 oldu ama Dr um cumartesi netleşeceğini söylüyor ilk başta yavaş arttığı için😔 böyle başına gelip güzel sonuç alan var mı cevap lütfen
melismersin gulten_1 beta 5000 ve üzeri olmasını bekliyorlar. Birde keseyi görmeyi. Bunlara kadar hamilesin demiyor maalesef doktorlar. Kimyasal ve dış gebelik şeysine. Ama senin artıyor düzenli. İnşallah güzel haber alırsın 🙏🏻
iremykn busek0987 ya regl kaç gün vardı benimde aynı değer canım nasıl yükseldi hangi gün test verdin yeniden 🥹🥹
bezelyemm ppelin ilk bebeğin planliydi 32 le öğrendim . İkinciyi yani suankini 4500 le öğrendim. Simir vermeye gitmiştim bebek kalp atışı duyup eve geldim bir ay daha beklesem cinsiyet ogrenebilirmisim 😂
bsrmnts İlk kan verdiğimde 2043 çıkmıştı. O zaman kesinleşmişti. Önce hamilelik testiyle öğrendik tabii.
mervetulu12 zeynnpks ben adet olmam gereken günde sizinle öğrendim. Şöyle yani 21 Kasım son adet tarihimin ilk günü ben 22 Aralıkta 46.21 ile öğrendim tahminen o zaman kaç haftalık ile öğrenmiş oluyorum ?
zeynnpks mervetulu12 teknik olarak 4 haftalık sayıyorlarmış yani son adet tarihininden itibaren sayıyorlar ben de bugün tekrar test verdim bakalım yükselmiş mi diye. Siz doktora gittiniz mi ben biraz tedirginim de karından görünmez diye vajinal ultrason da yaptırmak istemiyorum pek