nevinbulyaman @dryyvz bugün tam 3+4 bakalım kaç çıkacak Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
kacamazzz nevinbulyaman hayırlı olsun canımm💕 çok güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 bizlere de dua et canım inşallah isteyen herkes bu duyguyu tadar❤️🥹😢🥲🙏🏻
fatmaa51 nevinbulyaman maşallah çok güzel artmış zaten gebelik yoksa kolay kolay 2.çizgi belirmiyor ben 5 yıllık evliyim her test yapışımda olmadıgında 2.çizgi hiç çıkmıyordu kuruma çizgisi bile olmuyordu sağlıkla kucagına al insallah tebrikler canım💐
mervenur09_ uzlett eşimin yigeni test yaptı çıktı silik olarak ama dün kan verdi 06 çıktı yok dimi geç döllenme olabilir mi adetinin uzerinden 13 gün geçmiş ama düzensiz ztn
uzlett mervenur09_ test bozuk olabilir Ben 3 yıldır istiyorum 3-4 defa silik çıktığını gördüm bazen testler yanıltıyor kan testi en doğrusu 0 küsürde ise gebelik yok demektir İnşallah en kısa zamanda olur🌸
nevinbulyaman @kacamazzz teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏 hepinize dua ediyorum bir an önce bu güzel haberi sizlerde alırsınız inşallah 🙏🙏