Merveeeduman Kızlar herkese iyi akşamlar. Çatı muaynesi dedikleri şey nedir acaba ve kaçıncı haftada yapılıyor bilgi verir misiniz?
SevgibiR Merveeeduman açıklik var mı diye baktılar bana 40 haftada dr o çatı dedi burdaki kizlar bnde bilmiyorum ama hiç acimadi 15 saniye sürdü
GamzeCan Merveeeduman normalde 37 38. Haftalarda yapılır canım alttan açıklık var mı diye parmağıyla bakıyor doktor
esractn Merveeeduman el ile acikliga bakıyorlar kisinin durumuna göre kaçıncı haftadaysanız bakiyorlar . ben 22+5 deyim 1 haftadir bakıyorlar 6 kere faln acilmam var mi diye
Esrabrhk Merveeeduman benim 39 da yapıldı yarını doğum yaptım 😁😁 açılma oldu heralde Allah razı olsun doktordan..
Xaleyeren Bu çatı muaynesi normal doğumdamı oluyor ya ben anlamadım herkes soruyor ama ben 1 sene önce doğum yaptım bu çatı muaynesi doğuma giderken elle baktıklarımı yoksa ayrımı bende burda bekleyeyim en iyisi 😂
Esrabrhk Xaleyeren doğuma giderken değil doğuma yakin bakıyorlar açılma varmı yokmu diye. Doğumda yine tekrar tekrar bakıyorlar ne kadar olmuş diye
Xaleyeren SevgibiR benide sancı tuttu o zaman gittim ebe eliyle bakmıştı açılma varmı diye onu erkenmi yapıyorlar şimdi
Tuce26 Elle bakılıyor açıklığı ölçmek için diye biliyorum her 10 dk bir bakılıyor acılmalara göre doğum normalmi farklı bir durummu ona bakılıyor diye bılıyorum etlülde ilk deda yasıyarak görücex 🤣🤣🤣
Merveeeduman SevgibiR Doğum şekliniz belli mi bazıları 37 38 te doğuruyorlar ya hani ne zaman belli oluyor ne zaman neve nasıl doğuracağın
Merveeeduman Xaleyeren sora sora öğreneceğiz inşallah ilk gebelik olunca böyle oluyor 😋 kaç haftalık sizin
Merveeeduman esractn ama çok daha erken değil mi yanı baka baka daha çok açılmaz mo daha çok zaman varmış sizin 22 haftalık
Aysesare Merveeeduman 37-38.haftada yapılıyor. Çatı kemiklerine ebe bakıyor normal Doğuma elverişli olup olmadığını doktorla paylaşıyor
Fison Merveeeduman nst de sancı çıkarsa suyunda azalma varsa günün gelmişse alttan açılmaya bakıyorlar 38 haftadan sonra oluyor genellikle
esractn Fison nst de sanci cikarsa erken haftalarda da bakiyilar ben 22 haftadayim baktilar 6 kere faln