Mirom biricigimbebegim şükür iyiz canm 29 haftaya gircez 00.00 da insallah ikinci paşam olucak sen nasılsın ?? Henuz eksikleri bitiremedim bisey de yikamadm bi hazirlik da yapmadm sen neler yaptın
RecebinEsrasi biricigimbebegim çok şükür ama zorluyor artık 32+3 olduk erken doğum riski var hazırlıklar tamam ama ufak tefek eksikler var gene onları tamamlayacam en kısa zamanda heyecan korku merak hepsi bir arada sen nasılsın bebiş nasıl durumlar nasıl tatlımm :)
biricigimbebegim Mirom Bebeginehasret bende de saçma sapan rüyalar ve sonucunda uykusuzluk var 😔 gün içinde de sürekli halsizlik
EzEy 😔kasıklarım ve belim çok ağrımaya başladı ve kasılmalarda oluyor arada umarım Rabbim korktuğumla sınamaz 🙏🏻
Sevgikaya Mirom bende 29 olcam benim herşey tamam 3-5 eksik hariç giysiler yıkandı bavul hazır aklıma geleni atıyorum içine ben herşeyin hazır olmasını sevdiğim için böylesi erkenden hazır olduk 😂😂😂
biricigimbebegim Mirom benim de 31 hafta bitti daha eksiğim çok Yarın kıyafetlerin bir kısmını yıkamaya başlayayım diyorum inşallah
Pakizecetiinn Sevgikaya 29+5 ben de dün yıkadım ütüledim çantayı hazırlıcam sadece bebek arabası kaldı eksiğimiz. Biz hazır bir şekilde bekleyelim de ne zaman isterlerse sağ salim gelsinler 😌😇
Mirom Sevgikayaoh masallah ben henüz bisey yapmadm bu hafta başlayım diyorum ya hergun biseycm cikiyo başlayamıyorum
Yenigelin5206 30 +2 Haftalık olduk bugun vajinada baskı ağrı hissettim İlk kez bütün gun neredeyse sürdü ama şükürler olsun iyiyiz bel ağrısı dışında herşey iyi💙👶🏻kıyafetler tamam sadece yıkanıp ütülenicek
Sevgikaya Pakizecetiinn aynen biz hazırlıklı olalım da onların paşakeyifleri ne zaman isterse gelsinler 💕
Busrababuz biricigimbebegim yatarken nefes almakta zorlaniyorum çabuk yoruluyorum ve sıkılıyorum onun dışında iyiyim 😊😊
Sevgikaya Mirom sen elde olanları yıka ütüle kaldır hatta streç film yada örtüyle ört toz olmasınlar. Daha kolay olur daha az yorulursun. Bi başlayınca emin ol gerisi öyle bir geliyor ki 3 gündür odasını paklıyorum 🥰
Mirom Sevgikaya yarin basliycam nasipse canm önce battaniyelerini 1 makina atayim yikayim sonra kıyafetlerini atarim nasipse yikamaya
Bebeginehasret biricigimbebegim dogum falanmi goruyon canm ben cok görüyorum ben gece huzursuz bacak sendromu var benm uyutmuyoor😱