nur_say cerenxertan bence belirtiler cinsiyete göre değil. Kişiden kişiye hatta çocuktan çocuğa bile farkediyor.
levye_ Sürekli sürekli uyku hali, akşam bulantıları, turşu, meyveyi bile tuza bana bana yeme, hayvansal proteinden et balık tiksinme, tatlıyla zaten aram yoktur normalde de hep ekşi tuzlu yiyorum🌸🎀✨
derryaaneva barbies bende erkek bekliyordum rüyamda falan hep erkek gördüm doktor kız diyince bende şaşırmıştım inşallah gönlünüzden geçen neyse sağlıkla o olur
barbies derryaaneva sizin kesin kız yani dimi🙂 inşallahh ya insan her meyveden tatmak istiyor tabiki kız evlatta başka oluyo Allah herkesin gönlünden geçeni nasp etsin 🤲
derryaaneva barbies evet dedim hani degisebilir mi diye doktorum da değişirse mesleği bırakırım dedi 😂😂
barbies derryaaneva ay çok iyi gerçekten umut oldunuz demek ki hürafeden başka bişey değil yani bu teoriler sonuçta bilimselliği kanıtlanmamış ama insan işte hep tutan kişileri okuyunca gerçekmiş gibi algılıyo🙂 inşallah benimde öyle olur ❤️🌸
uzunlar cerenxertan yani cinsiyet ile hiç ilğisi yok bekirtilerin bence böyle cinsiyet belirleme için kendini stres etne
nasirova cerenxertan çok bulantım ve kusmam oldu, 9cu aydayım hala devam. Etden, kebapdan kokulardan çok tiksindim. Yemek çok aşermedim ama hep tatlı yedim, tatlıya hayır diyemedim
derryaaneva barbies bana da çoğu kişi erkek demişti annem hamile olduğumu öğrendigi an kız hissediyorum demişti sadece ben bile rüyamda hep erkek gördüm bende erkek psikolojisine girmiştim artık doktor cinsiyeti söyliyim mi dediğin de söyleyin zaten erkek rüyamda falan hep erkek gördüm dedim oda hayır bebiş sizi kandırmis kız dedi 13 haftada bende erken degil mi daha net konuşmak için dedim oda değişirse mesleği bırakırım dedi çok tatlı doktorum çevremdeki herkes ona gidiyor daha hiç yanildigu olmadı
cerenxertan derryaaneva belirtilerin nelerdi sol tarafında mı agrı vardı ayrıca biraz bilgi verebilir misin
derryaaneva cerenxertan ben çok garip öğrendim u aydır istiyoruz düşük oldu sadece reglm da hep düzensiz olur o yüzden hiç düşünmedim yani gecikince sonra şöyle bı fal okudum sakız falı ondan sonra test yaptım sol tarafım çok ağrıyordu hep başlarda mide bulantısı çoktu ama şimdi çok iyiyim
cerenxertan derryaaneva herhangi bi belirtiniz olmuş muydu peki benim sol kasıgım agrıyo sabah kusmaları vb var
cerenxertan derryaaneva benim givisiniz henimde sol tarsfım cok agrıyorr kese şekilerimizde benziyor inşallah bi kızım olur
aycoregi 3oglanannnesi belirtiler diğerlerinden farklıysa cinsiyet farklıdır deniliyor inşallah kalbinizden geçen olur