derryaaneva cerenxertan kız mide bulantısı çok yapar diyorlar bende ilk başlarda coktu ama bı aydır hiç yok gibi tatlı şeyler şekerli şeyler asla yiyemiyorum bide rüyamda hep erkek gördüm ama kızmış
rvsss cerenxertan sivilce kesinlikle sonra ekşi acı tuzlu çekiyor insanın canı hiç tatlı isteğim olmadı
burcuo cerenxertan Yorgunluk, uyku, iştahsızlık, ekşi yeme isteği, sürekli salata limonlu şeyler aşerme
Fatmanur_0416 cerenxertan valla ağrıları çok bel ağrısı bacak ağrısı ilk dönemlerde vardı şuan da var aşerme de şöyle genelde tatlılara bayılırım evde her tatlıyı denerim yaparım yerim yani evi tatlısız bırakmazdım ama hamile kalınca tatlılardan nefret ettim gözümden karardı acı sevmeyen ben acı ekşi tuzlu şeylere daha çok yöneldim ilk 3 ay aşırı bir mide bulantısı yaşadım 14.haftada çok şükür o da geçti normalde mandalina portakal çok severim hamileliğimde daha çok arttı 🤭
nergiss123 Elim ayağım çok üşümüştü. Belim çok ağrdı ilk başlarda. Portakal mandalina çok yedim hala yiyorum. Bide yuzum kurudu kırmızı sivilceler doldu hep. Normalde acayip tatli yerdim şimdi migdem bulaniyor. Oğlum ile kizimdaki belirtiler farkliydi.
3oglanannnesi nergiss123 ay aynı ben 3 oğlum var bunu bilmiyorum ama farklıydı diğerlerinden inşalalh kızdır cumartesi öğrenicem bakalım etten falan da tiksindim
kif @cerenxertan aşermem çok yoktu ama kalça ağrısı dinç hissetme uyku uyumaya gerek duymama üşüme belirtiler hep erkekti ama kızım olacak
barbies derryaaneva sizin profilinizde kesenize baktım bebek solda yani normalde sağda bu durumda erkek olması gerekir diye biliyorum bana umut oldunuz. Benimde öyle solda görünüyor inşallah benimde kızdır ❤️
senaakck 3 ay yataktan çıkamadım bulantıdan. Etten ve balıktan tiksindim. Sadece meyve istiyordu canım ekşi de tatlı da yedim. Daha çok çiğköfte yedim bu şekilde 😄
SnnAysn20 Yumuşatıcı kokusu parfüm kokusu acayip midemi bulandırıyordu kızlarıma hamile iken hep aynı belirtileri vardı şimdi yine hamileyim yine yumuşatıcı kokusundan nefret ediyorum 🤮🤮 cinsiyet bilmiyorum daha ama kız diyorum belirtiler aynı
derryaaneva barbies bende erkek bekliyordum rüyamda falan hep erkek gördüm doktor kız diyince bende şaşırmıştım inşallah gönlünüzden geçen neyse sağlıkla o olur
atesvesu cerenxertan 4 ay ölü gibi yattım yatakta mide bulantısı istiğfar devamlı uyuma isteği iştahsızlık tatlı şeylerden tiksinme bel ağrısı sol kasıkta yanma bacağıma vuruyordu benim üçüncü kızım geliyor diğer gebeliklerimde böyle geçti etten te tiksinme oluyor ağır geçiyor diyorlar kız bebek hamileligi
dilasi Tatlıdan nefret ettim normalde çok seven biriydim yalnız hiç bir şekilde yiyemiyordum .Ayrıca denildiği gibi çirkinleşme sivilce vs hiç olmadı aksine bir renk açılması oldu cildim parlıyordu rüyamda da erkek bebek görüyordum 🤣
aycoregi 3oglanannnesi belirtiler diğerlerinden farklıysa cinsiyet farklıdır deniliyor inşallah kalbinizden geçen olur
lmf26 5 aylık hamileyim hala mide bulantısı ve kusma yaşıyorum, kırmızı etten inanılmaz tiksindim ilk 3 ay da hiç yumurta yiyemedim. Aşırı uyku hali vardı, aynı zamanda cilt kuruluğu ve sivilce atakları yaşadım
cerenxertan Kızlar bende de kesede sagda vajınalda solda gözüküyor kusma sabahları özellikle var ishal sürekli oluyo sebebsizce elmaya tuz attıp yiyorum sürekli yüzümde sivilce gibi lekeler cıktı kesem yuvarlak herkes erkek diyor ama içimden kıs geçiyor sizce nedir kesesi bu şekilde olup kız olan oldu mu https://mutluresim.com/image/X0VoWj