sunbloom123 kartanesi___ eşim başak 😂 benim kendi ailemde full kova doğum günleri sıralı hep resmen hayırlısıyla bir miniğimiz daha gelicek bakalım 🤗 cinsiyet nedir bu arada bebişin
sunbloom123 Es07 bana kilosunu alması gerektiğinden biraz az alınıyor dendiği için 37-38 haftayı öngördüler değişirmi bilemem tabi
Fatma_furkan1996 sunbloom123 korkma canım bende yaşıyorum bu durumu yeri daraldığı için güçlü vurma hareketleri azalıyor doktorum öyle söyledi bana ama şuan maşallah hiç durmuyor yerinde büyük ihtimalle gelmek istiyor artık 🥹
onecasiye kartanesi___ merhaba bende hemen hemen aynı haftadayim ayağa kalktiginizda bebek kasılıyor mu yoksa bende olan bişey mi bu
kartanesi___ onecasiye oluyordu ama son birkaç gündür pek olmuyor anlamadım ben de ama son günlerde çok yattım hep uzanıyorum
niiiii sunbloom123 makat gelişse devlette direkt sezeryan yapıyorlar mı yoksa sancı verirsek döner diyerek suni sancı mı veriyorlar önce. Bir yerde okumuştum suni sancı alınca bebeği dönmüş normal doğum yapmış
sunbloom123 niiiii devlette sadece acil durumlarda gidiyorum hayırlısıyla inşallah özelde olcak gibi görünüyor
meltemerennn sunbloom123 aynen bende dün hissetmedim hatta benim gece çok sancım vardı nst de minik sancı çıktı ama önemli değil dediler hareketleri azaldı biraz
Busranur_mnts sunbloom123 36ya girdim bu 35. Haftada 2 3 gün çok sakindi öncekilere göre çok hareket hissetmedim 2 gündür hareketleri daha iyi ama hafif büyüyorlar herhalde ondandır