kartanesi___ Es07 Kaygılanma canım hep normal diye duydum ben de zaten daha 4 gün önce kontrolüm vardı doktor her şey yolunda dedi çok şükür
Es07 kartanesi___ Pazar günü çok korktum Acildeydim gece Her şeye bakıldı şükür Bugün de normal dedi çok şükür
sunbloom123 Es07 makattı 34 de baş aşağı dönmüştü şimdide makata geri dönmüş doktor hala dönme şansı var sorun etme dedi ama şaşırdım açıkcası
sunbloom123 kartanesi___ ayy sanırım benimde şubatın 1. Ya da 2. Haftası bir aksilik de olmazsa inşallah sağlıkla kavuşalım 🤲🌸
sunbloom123 Es07 baş aşağıdan makata dönmesi zor ama imkansız değil denmişti zoru başarmış benimki maşallah 😂😂
kartanesi___ sunbloom123 ben kova burcu kardeşimle asla anlaşamam o yüzden kova burcu olacak olması beni çok üzüyor 🤣
sunbloom123 Es07 zaten bana hertürlü 37-38. Haftada doğum dendi ama normal uygun oluyosa normal doğum isterim makat devam ederse zorunlu sezaryen olur hayırlısı bakalım
Es07 sunbloom123 Ben henüz doğum konuşmadık Normal doğuma kadar bekleyip Gerektiğinde sezaryen almak istiyor doktor Ama bakalım süreç ne gösterir
niiiii sunbloom123 makat gelişse devlette direkt sezeryan yapıyorlar mı yoksa sancı verirsek döner diyerek suni sancı mı veriyorlar önce. Bir yerde okumuştum suni sancı alınca bebeği dönmüş normal doğum yapmış
sunbloom123 Es07 bana kilosunu alması gerektiğinden biraz az alınıyor dendiği için 37-38 haftayı öngördüler değişirmi bilemem tabi